Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a lánynak és hogyan?
Figyelt kérdés
A páromnak és nekem a legeslegjobb barátunk átjött hozzánk a 1 hétig (nálunk is aludt). Úgy 3 napra kettesben maradtunk, mert a párom nem tudott szabira menni (persze estére itthon volt). Puszi csatában voltunk ami annyit tesz hogy úgy kell megpuszilni (csak is az arcát), hogy ne adja vissza így te adj többet neki. 1 nappal ezelőtt megcsókolt engem a lány barátunk. Azt mondta hogy bele mozdultam, de ahogy végig gondolom az egészet akkor nyílt egyenesen csókot szeretett volna adni. Mit is hogyan tegyék / mondjak, hogyan beszéljem meg vele? Kérlek értelmes válaszokat írjatok csak! 22Fma 07:26
1/6 anonim 

válasza:

Mi a francnak játszotok ilyet?
Előbb kellett volna gondolkodni!
Nincs ezen már mit ragozni.
2/6 anonim 

válasza:

Kidobtam volna ott helyben. Meg elmondanám a paromnak es ketten dobnánk ki a p.csába.
Ha senkinek nem kell ne mások kaocsokatába köpjön már bele mint a légy a sz.rt.
5/6 anonim 

válasza:

Mar bocs, de miért játszol te puszicsatát egy idegen csajjal? Hány éves vagy, 12?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!