Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetnék el valakit?
Lehet, hogy te is bejössz neki, csak visszahúzódó. (pl én ilyen vagyok (de hülye vagyok)->(ez nem tartozik ide csak valami eszembe jutott és leírtam).)
Én a helyedben ráírnék facebookon. Veszteni nem veszítesz semmit.
Pl nekem van egy csaj aki tetszik, de ha beszélek vele szinte semmi nem jut az eszembe és beáll a kínos csönd.
De ha folyosón látom,se néz rám szinte sosem(mondjuk én se rá,mert sokszor zavarba jövök).
El akarom felejteni,de nem tudom hogyan,és annyira rossz,nem is tudok másra koncentrálni.
Amúgy te mennyi idős vagy?
"(mondjuk én se rá,mert sokszor zavarba jövök)"
És mi van ha ő is?
De egy próbát megér. Én azt mondom ma írjál rá. VESZTENI NEM VESZÍTESZ SEMMIT. Kérdezd meg hogy van, várja e már a nyarat, stb.
És mi van ha ő is szeret (magamból indulok ki), csak nincs önbizalma.
Amúgy hogy néz ki, mert lehet ez az oka a kevés önbizalomnak. De ez csak spekuláció.
Most újra elolvastam a kérdést és van egy kérdésem.
Azért néha beszélgettél vele? (gondolok itt face-re) Vagy soha nem is szóltál hozzá?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!