Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés
Te találkoznál a pároddal ha beteg vagy vagy nem számítana? Szerintem ha két ember nagyon akar találkozni ez nem számít de lehet csak én gondolom így. 2 hónapos kapcsolat.

nov. 29. 19:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha lázas lennék, fosnék, hánynék, olyan gyenge lennék mint a harmat, vagy megfertőzném egykettőre akkor nem találkoznék vele. Viszont ha jobban érezném magam egy kicsit akkor telózni lehetne fél-egy órát még teljesen ki nem gyógyulnék. Persze ha ő megharagudna azért, hogy betegen nincs erőm, kedvem találkozni, vagy, hogy nem szeretném megfertőzni akkor hagyj menjen balra, én majd megyek jobbra.
nov. 29. 19:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyet értek a #1 válasszal. Ugyan ezt tudom mondani, ha nagyon rosszul vagyok, lázas/hasmenéses stb, amit át is adhatok neki, akkor nem taliznék. Ha jobban vagyok, akkor már lehet róla szó.
nov. 29. 19:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy túlságosan is rá akarsz tapadni 2 hónapos kapcsolatban. Nem kell pont az, hogy beteg legyen valaki.

Lehet ő neki gondja a családban, munkahelyen is, illetve lehet egyszerűen olyan fáradt, hogy nincs hangulata senkihez és semmihez alváson kívül.

Ha te ilyen nagy ügyet csinálsz ebből akkor inkább legyen vége.

nov. 29. 19:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem számít?

Utána ő is beteg lesz, és akkor szintén nem lesz jó találkozni, plusz, ha rosszul van az ember, úgy nem igazán lehet sziporkázni.

nov. 29. 19:53
 5/12 anonim válasza:
100%
Nem lehet 1,2 hetet kibírni amíg nem lesz olyan beteg? Addig sehogy se kielégítő a beszélgetés online? Akkor nagyon nagy bajok vannak veled.
nov. 29. 20:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
nem akarnám, hogy elkapd tőlem :/
nov. 29. 20:08
 7/12 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
18%
Távkapcsolatban éltünk, csupa taknyosan nyilván nem fogok odamenni, hogy a gyerek és a szülők is elkapják. Aztán divatba jött nála, hogy ő is csupa nátha, minden baja van, ne találkozzunk. Persze, hogy ne, hiszen eljárogatott a szeretőjéhez, kellettek a "szabad" hétvégék. Kioffoltam, engem ne nézzen madárnak.
nov. 29. 20:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem szívesen fertőzöm meg de felvázolom a helyzetet és ha vállalja a kockázatot felőlem rendben.
nov. 29. 20:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem, viszont rábízom. Hogyha ő átjönne, akkor szíve joga.
nov. 29. 22:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Tehát szerinted nem számít, hogy holnapután pl kiesik egyhétre a melóból, esetleg 39 fokos lázzal fekszik otthon, mert nem bírsz ki nélküle 3-4 napot, míg valamelyest meggyógyulsz?

Wow. Azért ez az önzetlenség nem semmi *sarcasm*

nov. 29. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!