Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy erintene ha az exed arra munkahelyre kerulne ahol te is dolgozol?, ergo 1 legterbe kene vele lenni?
Figyelt kérdés
Az ido mindegy miota ex. Lehet 1 ev es lehet 10 ev isma 19:15
1/12 anonim válasza:
Attól függ melyik.
A volt férjem nem zavarna, a legutóbbi ex esetében azonnal leszámolnék, ha nem lenne esély arra, hogy távozni fog.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem lenne kinos egy legterbe dolgozni?
ma 19:19
3/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy tök neutrális számomra, vagy haragszok rá.
4/12 anonim válasza:
Kicsit sem zavarna, mindegyikkel emberi módon szakítottunk
6/12 anonim válasza:
Nem érdekelne...normális lennék vele is, mint a többi munkatársammal.
Egyik exel se haraggal váltunk szét.
7/12 anonim válasza:
És ha több exe is van valakinek egy helyen? Belterjes munkahely, kb mindenki mindenkivel... 🤮
8/12 anonim válasza:
Engem zavarna. Meg párom sem örülne, ha exel dolgozok együtt. Ez nem jó dolog.
9/12 anonim válasza:
Lenne exem, akivel jól meglennénk. Más exemmel meg hát... Kellemetlen lenne, na. Pedig a férjemmel 11 éve vagyunk együtt, elég régi a legutóbbi exem is, de pl neki pont nem örülnék a munkahelyemen :D Nem váltunk el túl szép körülmények között. Viszont akivel baráti hangulatban, vagy hát, legalábbis jó viszonyban szakítottunk, azzal nem lenne gond.
10/12 anonim válasza:
Nem zavarna, mármint eleinte biztos furcsa lenne, én szakítottam mindegyik exemmel, egy volt, ami inkább közös, a többiből kinézem, hogy újra közeledni próbálna, de szerintem ha letisztáztuk, hogy itt nem lesz semmi, részemről nem kenne kínos. Nem haverkodnék velük direkt, de dolgozni azért tudnék velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!