Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki szakítson a párjával, de közben a facebookos állapota szerint még kapcsolatban legyen vele, ergo ne állítsa át a státuszát egyedülállóra?
Jajj,hagyjuk már ezt.Ha valaki szakit nem hinném,hogy az az első vagy akárhányadik hogy átállitsa.
Főleg ha mondjuk Őt dobták ki,és teljesen kikészült.
Sok ismerősőmnek ezer éves adatai vannak kint,s nem is érdekli őket.
Ha ennyire érdekel miért nem kérdezed meg tőle,vagy valami közös ismerőstől.
Létezik.
Amúgy tényleg! A fb-on miért van ilyen opció? Kiválaszthatom, hogy nyitot-zárt-problémás-ekcémás kapcsolat. Ez mire jó? Nekem pl nagyon ciki...az ismerőseim úgyis tudják, hogy kivel vagyok együtt.
Láttam viszont egy lány ismerősömet, akinek esküvője volt, még ki sem hűlt a ruhája, de már változtatta az "állapotát" házasra...amúgy viharos kapcsolat volt. Töröltem is, mert ez felszínes és kiábrándító.
Hát nekem sem ez lenne az első, ami eszembe jut, ha az x éves kapcsoaltom után szakítanék.
Aztán ha eszembe jut, sem foglalkoznék vele, pláne nem tenném ki, hogy "egyedülálló", mert amúgy sem osztok meg minden sziszart.
Akit érdekel, az úgy is megkérdezi. De egyedülállóra biztos, hoyg soha aretekbe nem állítanám át konkrétan, maximum leszedem az egészet, hogy senki ne lássa. Szerintem ez gagyi. ( Bár nekem is van ilyen ismerősöm, aki utána kitette.)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!