Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy hazudik,túl egyértelmű.mit tegyek?
Figyelt kérdés
Semmi komoly nincs köztünk,párszor együtt voltunk de ennyi.Meg is mondtam neki,hogy egyenlőre nem állok készen komoly kapcsolatra,viszont legyünk a másikkal őszinték.Sajnos azt érzem hogy folyamatosan palinak néz,és hazudik a szemembe.Meg kérdeztem tőle,hogy nincs e senkie,és persze nincsen,de két hetente akárhányszor haza megy(másik városban él) sose lehet elérni. Meg ő már belém nagyon szerelmes😅nyilván ezt se hiszem el.Egy családos pasival nem akarok kikezdeni,de szinte érzem hogy hazudik.Az elérést úgy értem,hogy állandóan irogatunk,de amikor haza megy sosem ír/van fent,és ezt mindig valami másra fogja,valami más kifogást talál.Gyűlölöm ha hülyének néznek szóval ennek úgy érzem itt a vége,csak nem tudom hogy kozoljem ezt le vele.Tippek? 21 évesek vagyunk(neki van már gyereke,de elvileg a nővel nem él együtt.)ma 21:20
1/10 A kérdező kommentje:
A múltkor ezt én mondtam neki de hogy én hogy gondolok ilyen hülyeségeket egyszerűen csak nem volt telefon közelbe.Nem jutottunk egyről a kettőre el is felejtettem én hülye de már másodjára így bejatsszani..most meg haza jött egyből ír.
ma 21:23
3/10 A kérdező kommentje:
Messenger
ma 21:28
4/10 anonim válasza:
Mi nem egyértelmű? Leírtad a lényeget hogy akkor nem érhető el. Dobd a pasit mert a másik városban van a családja, te csak pótlék lennél neki.
5/10 anonim válasza:
"én hogy gondolok ilyen hülyeségeket" - Jól látod, palira vesz. Egy beléd nagyon szerelmes férfi nem beszélne ilyen stílusban veled.
6/10 A kérdező kommentje:
Amikor vele vagyok pedig ahogy rám néz tényleg olyan mintha érezne valamit de ez teljesen össze zavar.Nehez tőle megszabadulni,mert ha azt mondom inkább hagyjuk egymást egyszerűen levakarhatatlan.Biztos hogy ezt akarom?vagy utána azzal jön hogy nekem van más.Nem is tudom hogy kéne hogy tényleg komolyan vegyen végre. 😅
ma 21:39
7/10 A kérdező kommentje:
Én rontottam el tudom,mert hagytam ezt neki és az önbecsülésem az már nem is tudom hol van.Az a baj hogy jó volt hogy valakivel így el voltam és feldobta a napjaimat,és bennem volt az hogy talán tényleg szeret,dr ez így nem mehet tovább.
ma 21:41
8/10 anonim válasza:
Olyan szekér után szaladsz, ami már foglalt! Aztán majd írod a következő kérdést hogy a pasik bunkók, mind csak lyukra játszik. Hülyének néz és ennyi. Ha ez kell neked akkor a kérdést nem kellett volna ki írnod.
9/10 anonim válasza:
Figyelj,a becsületes faszik vagy békén hagynak és mennek a csalàdjukhoz inkább,vagy már az elején leszögezik, mire szàmíts.
Ez meg csak hintàztat...Jobb lenne elfelejteni valószínűleg.
10/10 anonim válasza:
"Gyűlölöm ha hülyének néznek szóval ennek úgy érzem itt a vége,csak nem tudom hogy kozoljem ezt le vele."
Nem szeretném folytatni ezt az ismerkedést/szexkapcdolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!