Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egyértelmű, megkérdőjel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egyértelmű, megkérdőjelezhetetlen jelei vannak annak, ha egy nőnek bejön egy pasi?

Figyelt kérdés

hölgyek, most nem arra vagyok kíváncsi, hogyan néztek rá, vagy kommunikáltok egy olyan pasival, akit ismertek, vagy már alakul is valami.

az érdekelne, van-e olyan látható, észlelhető jel, ami tényleg minden kétséget kizáróan annak tudható be, hogy tetszik nektek az illető?

buszon, vonaton, az utcán, amikor elsétáltok egymás mellett.:) az első két esetben akár még az is, ahogyan a hajatokat igazgatjátok mondjuk egy kabinos vonatban, egy szimpatikus sráccal szemben ülve.

2024. máj. 30. 13:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
62%
Nincsenek egyértelmű jelek.
2024. máj. 30. 13:31
 2/20 anonim ***** válasza:
66%

Ha felmegy hozzád és megkóstolja a bolognaid akkor az egy egyértelmű jel.

"buszon, vonaton, az utcán, amikor elsétáltok egymás mellett" <--- Na erre nincs semmilyen egyértelmű jel ami mindenkinél ugyan az lenne.

2024. máj. 30. 13:51
 3/20 anonim ***** válasza:
63%
Nincsenek ilyen jelek.
2024. máj. 30. 13:57
 4/20 anonim ***** válasza:
64%
Megmondja neki nyíltan. Minden más csak spekuláció.
2024. máj. 30. 14:09
 5/20 anonim ***** válasza:
0%

Pl nem követeli a pasitól, hogy adja lejebb az igényeit és nem sérelmézi ha neki is van igénye.

Meg nem akar mindenképpen rátukmálni a pasira egy 🐄 nőt.

2024. máj. 30. 14:34
 6/20 anonim ***** válasza:
58%

Ilyenek maximum facebook idézetekben vannak, meg a femina.hu meg hasonló oldalakon.

egyértelmű jel nincs.

Tettek vannak!

2024. máj. 30. 15:09
 7/20 anonim ***** válasza:
47%

Pedig egyértelműen a tekintet az egyik. Nem az hogy rádnéz hanem hogy hogyan. Az hogy ragyogó vagy csillogó szemmel vagy nem tudom.. Neked kell kiolvasnod belőle.

Elkapott tekintet (zavarba jön vagy titkolni akarja), vagy érzed hogy figyel, mikor nem nézel oda. Vagy időnként nem mer rádnézni még az is lehet. Szemben áll ül veled, amennyire csak lehet, tehát nem "félvállról" néz rád, amikor beszéltek.

Magasabb hangon beszél veled mint mással.

És igen, a haj és ruházat igazgatása is,ez szinte biztos.

N

2024. máj. 30. 15:12
 8/20 anonim ***** válasza:
0%

7.

Aztán kiderül, hogy csak gyakorolt a kiszemeltre vagy ott röhögnek a háttérben a haverok meg a pasija "Vigyázat, kandi kamera!"

2024. máj. 30. 15:14
 9/20 anonim ***** válasza:
81%

8

Az bármikor előfordulhat. De amiket írtam csak lehetséges jelek, nem egy színielőadás, ahol ezeket mind elsüti vki úgy egyben. Az azért már vicces és gyanús lenne gondolom.

2024. máj. 30. 15:31
 10/20 anonim ***** válasza:
14%

9.

Szerintem mindenképpen színi előadás, akkor is, ha nincs közönség. Az ember a reakcióit irányítja, a nonverbális jelek megjátszhatóak. Én még a pszichológusomat is betudom csapni ilyen téren (más, hogy nem akarom, ezért mindig mondom neki, hogy a látszat csal, "retekszarul" vagyok, csak elő tudom adni, hogy vidámkodok meg magabiztosan lépek fel)

2024. máj. 30. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!