Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A gagyi, erőltetett internetes társkereső alkalmazásokon és honlapokon kívül hol lehet titeket megismerni úgy, hogy abból később párkapcsolat is kialakulhasson? Max. a munkahelyen és ennyi? Minden este a Tindert és társait nyomjátok?
Figyelt kérdés
ma 20:59
1/7 anonim válasza:
Sose kerestem neten párt. Legtöbb páromat a munkahelyemen ismerten meg. Volt aki utcán szólított meg.
3/7 anonim válasza:
Régebben badooztam, előtte meg love.hu-n voltam, vagy mi volt az.
Mióta tinder létezik, nem társkeresőztem, férjnél vagyok, amúgy netről van ő is, bár nem társkeresésnek indult 😃
4/7 anonim válasza:
Hát amúgy ja, én a munkahelyen szeretek ismerkedni.😃 Tudom, hogy sokan ellene vannak, de nekem sokat elmond egy emberről a munkamorálja. Amikor randiztam munkahelyről, nem is a link lógós emberekkel randiztam. Meg ez egyéni biztos, de szerintem nagyon vonzó, amikor valaki bele van merülve a munkájába és látszik, hogy érdekli, fontosnak tartja, hogy jól megcsinálja.
5/7 anonim válasza:
Hétköznapi helyeken. De ha - félelemből vagy érdektelenségből - szemkontaktusig sem lehet eljutni veletek, nemhogy hozzánk is szóljatok esetleg, akkor...? 🤷🏻♀️
6/7 anonim válasza:
Szórakozóhelyeken, koncert, buli csak oda nagyon jó pasinak kell lenned hogy felfigyeljenek rád, minden 18-50 év körüli nőre ezernyi pasi hajt, az ingerküszöbük az egekben. Itt nem fog semmi véltozni addig amig mi férfiak ösztönlényként hajtunk minden jöttment nőre!
7/7 anonim válasza:
Hát,én nem járok tipikus ismerkedős helyekre. Ahol oda lehet hozzám jönni,az a konditerem, utca, bolt,vagy a természet lágy ölén,amikor kirándulok. Vagy az autómosó,amíg várom,hogy hasson a hab. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!