Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem túl kislányos egy felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl kislányos egy felnőtt nő részéről, hogy szinte már követeli az elalvás előtti puszit?

Figyelt kérdés
Szinte minden este kéri a kis "puszikákat", mint egy 5 éves kislány. Ha meg nem kapja meg, megsértődik. 30+ éves.
dec. 2. 06:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%
Gyerekes nagyon
dec. 2. 07:08
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
De legalább érzelmet mutat ki...
dec. 2. 07:19
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem meg aranyos. Ha lenne párom, akkor én 40+-osan is "követelném" és az esti ölelést is.
dec. 2. 07:28
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Mekkora problémáid vannak, édes istenem.
dec. 2. 08:00
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Na és? Nekem is megvannak az elalvás elötti rituálék. Jó, ha épp elmarad, mert egyikünk korábban alszik el, nem megyek falnak, de jobban alszom, ha még szundi előtt is megsimiztem a párom fejét.
dec. 2. 08:08
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem kéne kérni egyáltalán. Ha akarsz adsz és ő is adhat neked. Ez tényleg nagyon gyerekes. Ilyet még nem csináltam soha. Automatikusan adtunk egymásnak puszit.
dec. 2. 08:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

" Mindig ugyanaz a lemez, hatvan éve,

A nagymamánál minden délben.

Én nem bántom őt, eszéért ennyit megbocsájtok,

Mert a süteménydíszítésben nálam ő a bajnok.

Ilyenkor átjönnek hozzá a barátnők egy kicsikét,

Ha kártyáznak, minden partiban egy Cavinton a tét.

És ha véletlen odatévedek egy ilyen buliba,

Rámtámadnak az öreglányok: - Hol van a puszika?!"

Ha kötelezővé van téve az elég szarul hangzik alapból.

dec. 2. 11:13
 8/12 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem nem éppen gyerekes.

8 éve vagyok együtt a párommal aki azóta a férjem.

Kb minden este van jóéjt csók, elmondjuk egymásnak hogy nagyon szeretjük a másikat és szép álmokat kívánunk.

Jobban esik így elaludni.

Persze előfordul olyan is, hogy ez elmarad, mert később fekszik le mint én, vagy egyszerűen olyan fáradtan dőlünk az ágynak, hogy nincs energiánk erre sem, de az esetek 80-90%ában minden este van joejt puszi és mellé a körítés is. :)

N

dec. 2. 12:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem.
dec. 2. 13:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos, de kinek mi.
dec. 2. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!