Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után ki hinne a "szerelemben"?
a szerelem, mint nagy lelki kötelék.. pf.. az biztos..
elméletben "szerelmes" volt belém, állította, hogy én vagyok a lelki párja, mert, hogy intellektuálisan egy síkon vagyunk. én akkor nem tudtam mit akarok, nem ismertem eléggé, és végül más lett a párom.
néha találkoztunk, mindig el mondta, mennyire nagy érvágás volt neki, hogy én elutasítottam, meg stbstb..
én közben megismertem őt, és felismertem, hogy tényleg ő lenne, aki hozzám való, és boldog voltam, hogy végre találtam olyan embert, aki azt értékeli bennem, amit én tényleg fontosnak tartok. Nem tudja, hogy így gondolom, nem mondtam neki, de sokkal közvetlenebb vagyok irányába, megadom a lehetőséget...
...és itt jön a csalódás... összejön egy olyan csajjal, aki szinte tökéletesen az ellentétem... teljesen más típus.. ő az az egyszerű, kedves, aranyos...
NA ILYENKOR HOL VAN A NAGY LELKI KÖTELÉK???
röhej ez az egész szerelem dolog... az ember abba lesz szerelmes, aki szembe jön vele..
áh.. és én még azthittem...
aha, szóval akkor ennyire szenvedsz, de még most sem mersz lépni egyértelműen "lesz, ami lesz alapon"....ez azért elég gáz.
el kell döntened, hogy a félelmed erősebb, vagy a vágyad iránta....ha a félelmed erősebb, akkor félj és szenvedj továbbra is, ha az jobb neked :S
Ha jól megvannak az új barátnőjével, akkor már ne piszkáld ezzel...
Neki is joga van ahhoz, hogy boldog legyen..
Neked is megvolt a lehetőséged, hogy vele lehess, és te nem éltél vele.
Ha viszont ez az új lány élni akar a saját lehetőségével, akkor szerintem ebbe már nincs jogod beleszólni, vagy összezavarni a dolgokat...
ha nem állsz oda elé és nem próbálod meg akkor sosem fogod megtudni hogy mit érez itt max.ő lehetne megsértődve és ő félne még1x bepróbálkozni nálad hiszen 1x már vissza utasítottad...
mindenképp neked kell lépned és nincs mit vesztened beszélj vele és ha ugy alakul mond el hogy ez neked mennyire fáj hogy hülye voltál és megbántad...
tedd meg az első lépést ha szeretett még mindig szeret
Fú, annyifélét mondtok...:/
Igaz, hogy nem szép belerondítani, de szerintem az nem belerondítás, ha megmondom neki az érzéseimet, mert ha annak hatására elbizonytalanodna a jelenlegi kapcsolatában, akkor talán nem is annyira nagy a kapocs köztük. és magának a lánynak is jobb, ha előbb kiderül.
viszont nem ez történne. én lennék elküldve. és akkor a mostani jó kapcsolatunknak is annyi lenne. én amúgy se bírom a csalódást. és ennél bonyolultabb ám a dolog. ha elmondanám neki és ő visszautasítana, azzal másoknak is fájdalmat okoznék én. (ez így most értelmetlennek hathat, de így van, és ezt nem szeretném tovább részletezni:/)
nem tudom mit kellene tennem. ha még van a szívesen megosztja velem a tanácsát azt örömmel fogadom:/
Biztos van valami ebben a "lelki társ" dologban, de azt kellett tapasztalnom, hogy a kapcsolatokat az ilyesmi nem tartja fenn. Volt nekem is egy ilyen kapcsolatom, a pasi esküdözött, hogy én vagyok a másik fele és én is úgy éreztem, aztán mégsem jött össze. Most meg olyannal vagyok, akiről azt hittem, egyáltalán nem illünk össze, de aztán odafigyeltünk egymásra, törődtünk egymással és egyre több közös pontot találtunk. Már évek óta imádjuk egymást.
Nincs garancia. Attól, hogy egy kapcsolat nagy szerelemmel indul, még csak 50% hogy működni is fog.
Szerintem meg nem tudhatod, hogy az az arányszám pont 50%-e.
Lehet egyeseknél működik, de én képtelen vagyok kialakítani szerelmet az a bizonyos intellektuális kapcsolat nélkül.
na szerintem most jól látod a dolgot maradj vele jóban légy közvetlen igen és ha ugy adódik akár lehet több is ez se hülyeség az is lehet hogy majd te jössz rá hogy mégsem kell addig legalább nem adtad ki magadat igy vissza sem tud élni vele :)))
Akkor hajrá én szurkolok neked
Köszi:)
Talán kapok egy második esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!