Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után ki hinne a "szerelemben"?
a szerelem, mint nagy lelki kötelék.. pf.. az biztos..
elméletben "szerelmes" volt belém, állította, hogy én vagyok a lelki párja, mert, hogy intellektuálisan egy síkon vagyunk. én akkor nem tudtam mit akarok, nem ismertem eléggé, és végül más lett a párom.
néha találkoztunk, mindig el mondta, mennyire nagy érvágás volt neki, hogy én elutasítottam, meg stbstb..
én közben megismertem őt, és felismertem, hogy tényleg ő lenne, aki hozzám való, és boldog voltam, hogy végre találtam olyan embert, aki azt értékeli bennem, amit én tényleg fontosnak tartok. Nem tudja, hogy így gondolom, nem mondtam neki, de sokkal közvetlenebb vagyok irányába, megadom a lehetőséget...
...és itt jön a csalódás... összejön egy olyan csajjal, aki szinte tökéletesen az ellentétem... teljesen más típus.. ő az az egyszerű, kedves, aranyos...
NA ILYENKOR HOL VAN A NAGY LELKI KÖTELÉK???
röhej ez az egész szerelem dolog... az ember abba lesz szerelmes, aki szembe jön vele..
áh.. és én még azthittem...
én azt mondom beszélj vele akármilyen nehéz is és küzdj érte ha kell
nem hiszem hogy vissza utasítana hiszen szeret az pedig nem múlik csak ugy el...
ha más nem agyalni fog rajtad ugyis a barátnője megérzi és már áll is a bál:)
szerezd vissza ami a tiéd:P
nem szeretném őket "szétrobbantani", ha azt a lány "közelebbinek" érzi magához, akkor legyen vele:/
lehet tényleg beszélni kellene vele, de úgy érzem már most visszautasított azzal, hogy bizonyos szituációkban a lányt válassza helyettem.
Hát mit mondjak? Ha én a lelki társamnak neveznék egy lányt, és szeretném, és erre az a lány öszejönne egy másik valakivel, nem pedig velem .... szerintem utána én nem is szólnék ahhoz a lányhoz!
Nem akarlak bántani, tudom h enélkül is elég sz.r most neked, de belegondoltál, hogy ő mit érzett, amikor nem vele jöttél össze? Érdekel ez téged egyáltalán? Mert ez nem úgy tűnik, mintha nagyon foglalkoztatna...Csak te, csak te....hol marad a szerelemnek az a része, hogy elsősorban a másikra és annak érzéseire koncentrálsz? Én ezt nem látom nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!