Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után ki hinne a "szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után ki hinne a "szerelemben"?

Figyelt kérdés

a szerelem, mint nagy lelki kötelék.. pf.. az biztos..

elméletben "szerelmes" volt belém, állította, hogy én vagyok a lelki párja, mert, hogy intellektuálisan egy síkon vagyunk. én akkor nem tudtam mit akarok, nem ismertem eléggé, és végül más lett a párom.

néha találkoztunk, mindig el mondta, mennyire nagy érvágás volt neki, hogy én elutasítottam, meg stbstb..

én közben megismertem őt, és felismertem, hogy tényleg ő lenne, aki hozzám való, és boldog voltam, hogy végre találtam olyan embert, aki azt értékeli bennem, amit én tényleg fontosnak tartok. Nem tudja, hogy így gondolom, nem mondtam neki, de sokkal közvetlenebb vagyok irányába, megadom a lehetőséget...

...és itt jön a csalódás... összejön egy olyan csajjal, aki szinte tökéletesen az ellentétem... teljesen más típus.. ő az az egyszerű, kedves, aranyos...

NA ILYENKOR HOL VAN A NAGY LELKI KÖTELÉK???

röhej ez az egész szerelem dolog... az ember abba lesz szerelmes, aki szembe jön vele..

áh.. és én még azthittem...

2011. máj. 16. 23:58
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
csalódott benned és máshol keres vigaszt ennyi
2011. máj. 17. 00:00
 2/70 A kérdező kommentje:

amióta van ez a lány, engem teljesen elhanyagol, csak szimplán barátként kezel.

kérdem én: Ha valakit a lelki párodnak gondolsz, akkor képes vagy utána teljesen elfelejteni, és barát-ként kezelni?

a nagy sz*rt.. NINCS OLYAN, HOGY LELKI TÁRS

2011. máj. 17. 00:01
 3/70 A kérdező kommentje:
de nem, de miért csalódott volna? pont mikor újra közelebb kerültünk egymáshoz, jött az új barátnője..
2011. máj. 17. 00:02
 4/70 A kérdező kommentje:
én csalódtam benne, de nagyon nagyot.
2011. máj. 17. 00:03
 5/70 anonim ***** válasza:

"Nem tudja, hogy így gondolom, nem mondtam neki, de sokkal közvetlenebb vagyok irányába, megadom a lehetőséget..."

Itt követted el a hibát, mint oly' sok más lány/nő is.

A fiúk/férfiak NEM ÉRTENEK A JELEKBŐL, UTALÁSOKBÓL, SEJTETÉSEKBŐL. Kicsit sem, egyáltalán, egyik sem (kivétel csak erősíti a szabályt). Ha csak jelezgetsz, trükközgetsz, "lehetőséget adsz", NEM FOGJA ÉSZREVENNI, és rámozdul majd olyasvalakire, aki lényegesen egyértelműbbé teszi számára, hogy érdeklődik iránta.

Ennyi.

A szerelem viszont tényleg nem lényeges, ebben abszolút egyetértek. A lényeg a gondolkodásmód és az érdeklődési körök megfelelő mértékű hasonlósága vagy legalábbis kompatibilitása. Ha ez megvan, abból már akár szerelem is lehet, de enélkül, pusztán szerelemre alapozva nem lesz hosszú életű egy kapcsolat sem.

2011. máj. 17. 00:06
 6/70 A kérdező kommentje:
szerintem ő csak (mint mindenki más) szimplán ki volt éhezve a szerelemre
2011. máj. 17. 00:07
 7/70 A kérdező kommentje:

"A lényeg a gondolkodásmód és az érdeklődési körök megfelelő mértékű hasonlósága vagy legalábbis kompatibilitása"

Hát EZ AZ. Ez volt meg KÖZTÜNK. Akkor most miért a másik lányt szereti?? Aki meg nem olyan..

Mert oké, ne szeressen engem, mert elutasítottam, de akkor őt miért szereti???

Megkérdeztem, miért szereti.. azt mondta, hogy 'kedves' meg 'aranyos'. Atya égg..-.-"" Mostmár ennyi is elég neki a szerelemre???

Oké, elcsesztem.. De most mit csináljak??

2011. máj. 17. 00:10
 8/70 anonim ***** válasza:
Figyu te elutasítottad ő csalódott benned és összejöttél mással mit vártál hogy örökké vár rád?
2011. máj. 17. 00:13
 9/70 anonim ***** válasza:

Igy van fájdalmat okoztál neki és igy akarta vissza adni biztos hogy még mindig szeret ha téged zavar a barátnője állj elé és mond el mit érzel még nincs minden veszve!

Csak magadat okolhatod hiszen te már 1x elutasítottad!!

2011. máj. 17. 00:16
 10/70 A kérdező kommentje:

nem, de hol marad a nagy kötelék?

ezért mondom én, hogy nincs szerelem, ha lenne és tényleg én lettem volna a lelkipárja, akkor nem jött volna azzal a másik csajjal, aki ráadásul abszolút ellentétem, mikor mi épp kezdtünk közelebb kerülni egymáshoz..

2011. máj. 17. 00:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!