Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után ki hinne a "szerelemben"?
a szerelem, mint nagy lelki kötelék.. pf.. az biztos..
elméletben "szerelmes" volt belém, állította, hogy én vagyok a lelki párja, mert, hogy intellektuálisan egy síkon vagyunk. én akkor nem tudtam mit akarok, nem ismertem eléggé, és végül más lett a párom.
néha találkoztunk, mindig el mondta, mennyire nagy érvágás volt neki, hogy én elutasítottam, meg stbstb..
én közben megismertem őt, és felismertem, hogy tényleg ő lenne, aki hozzám való, és boldog voltam, hogy végre találtam olyan embert, aki azt értékeli bennem, amit én tényleg fontosnak tartok. Nem tudja, hogy így gondolom, nem mondtam neki, de sokkal közvetlenebb vagyok irányába, megadom a lehetőséget...
...és itt jön a csalódás... összejön egy olyan csajjal, aki szinte tökéletesen az ellentétem... teljesen más típus.. ő az az egyszerű, kedves, aranyos...
NA ILYENKOR HOL VAN A NAGY LELKI KÖTELÉK???
röhej ez az egész szerelem dolog... az ember abba lesz szerelmes, aki szembe jön vele..
áh.. és én még azthittem...
mindegy minek nevezzük a dolgokat. azt, hoyg "lelki társ" lehet sokféle képen értelmezni. meg azt is hogy szerelem.
elcsesztem.. most egyem meg amit főztem. ez a lényeg.
és nem attól lesz két ember különböző, hoyg egyes apró dolgokban nem értenek egyet, ez ennél alapvetőbb dolgokon múlik szerintem.
és nem is egyezésről van szó, hanem összepasszolásról.
:/
Azért "nem adtam esélyt" neki akkor, mert már félig benne voltam egy másik kapcsolatban, és, ha tovább találkozgattam volna vele, akkor az a kapcsolatom ment volna rá, és nem akartam kockáztatni.
És nem arról van szó, hogy "csalódtatok az általatok húúú de jó pasinak tartott férfiakban", mert abból a kapcsolatból én léptem ki, mert felismertem, hogy nem illünk egymáshoz.
De tudom, hogy én tehetek erről, hogy ez így alakult.
De ez a bizonyítéka, hogy a szerelem nem egy olyan nagy lélegzetvételű dolog, mint ahogy azt egyesek beállítják.
"Azért "nem adtam esélyt" neki akkor, mert már félig benne voltam egy másik kapcsolatban, és, ha tovább találkozgattam volna vele, akkor az a kapcsolatom ment volna rá, és nem akartam kockáztatni."
Most akkor ő mit tegyen szerinted? Ő is más másik lánnyal van? Szerinted az a másik lány mit fog érezni, ha bekavarsz? Vagy az már nem számít?
"És nem arról van szó, hogy "csalódtatok az általatok húúú de jó pasinak tartott férfiakban", mert abból a kapcsolatból én léptem ki, mert felismertem, hogy nem illünk egymáshoz."
Figyi, szerintem most ugyanazt mondtad ám el, csak virágnyelven! :D Pont arról van szó, hogy csalódtál a másikban, csak te nyakatekert nyelven mondtad el.
de nem csalódtam benne -.-"" megpróbáltunk egy kapcsolatot, és nem jött össze.. itt senki nem csalódik senkiben. ilyen van, nem mindenki illik össze a másikkal. és nem arról van szó, hogy nem volt jó az, akkor jó lesz az előző is, mert te úgy állítód be.
"Most akkor ő mit tegyen szerinted? Ő is más másik lánnyal van? Szerinted az a másik lány mit fog érezni, ha bekavarsz? Vagy az már nem számít?"
Nem mondtam, hogy tegyen bármit is. Elfogadtam, hogy ez van és, hogy én tehetek róla. eszembe se jutott bekavarni közéjük, de ezt már írtam párral előző kommentemben.
Azt mondtad, hogy mikor te - kisebb-nagyobb fáziskésésel - beláttad, hogy mégiscsak ő az a srác, aki kell neked, akkor ő már nem reagált arra hogy te nyitottál felé...
és ezért mondod azt, hogy a szerelem nem olyan, mint amilyennek egyesek lefestik.
szerintem örülj, hogy a fiú, akit te bántottál meg, túl tudott lépni rajtad, és nem rágta magát utánad. Ő így mindenképpen jobban járt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!