Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után ki hinne a "szerelemben"?
a szerelem, mint nagy lelki kötelék.. pf.. az biztos..
elméletben "szerelmes" volt belém, állította, hogy én vagyok a lelki párja, mert, hogy intellektuálisan egy síkon vagyunk. én akkor nem tudtam mit akarok, nem ismertem eléggé, és végül más lett a párom.
néha találkoztunk, mindig el mondta, mennyire nagy érvágás volt neki, hogy én elutasítottam, meg stbstb..
én közben megismertem őt, és felismertem, hogy tényleg ő lenne, aki hozzám való, és boldog voltam, hogy végre találtam olyan embert, aki azt értékeli bennem, amit én tényleg fontosnak tartok. Nem tudja, hogy így gondolom, nem mondtam neki, de sokkal közvetlenebb vagyok irányába, megadom a lehetőséget...
...és itt jön a csalódás... összejön egy olyan csajjal, aki szinte tökéletesen az ellentétem... teljesen más típus.. ő az az egyszerű, kedves, aranyos...
NA ILYENKOR HOL VAN A NAGY LELKI KÖTELÉK???
röhej ez az egész szerelem dolog... az ember abba lesz szerelmes, aki szembe jön vele..
áh.. és én még azthittem...
mármint a "tudom"-ot nem arra írtam. azt arra írtam, hogy tudom, hogy én vagyok a hibás.
lehet kicsit önző voltam.
ma 00:39
Miért lenne kiábrándító? Ismerd fel, hogy a világ nélküled is kerek, és forog tovább! Ragadd meg ami neked kell, különben bánhatod. A csajt pedig nem ismerheted, és nem is nézheted férfi szemmel! Lehet hogy intimebb pillanataikban sokkal másabb mint amúgy és esetleg jobb mint te. Megesik. Te nem a csávó igényeire születtél, hanem csak úgy. Mintahogy az a másik is aki most vele van.
Féltékeny vagy és sértett, pedig mindenért te magad vagy felelős.
Lehet hogy pl te meg én sokkal jobb párt alkotnánk mint ti ketten. Lehet hogy én vagyok a te lovagod. Ezt senki sem tudhatja. Sok variáció van és egyik sem feltétlen rosszabb a másiknál.
nem kicsit nagyon de az a baj hogy még mindig az vagy:)
beszélj vele és ha elküld legalább tovább léphetsz de ez az örlődés nem tesz jót neked ezért minél előbb tedd fel a pontot az i-re
00:45 teljesen igazad van. azért rossz így hallani. főleg mert olyan hihetetlennek hatott, hogy valakihez ennyire passzoljak. és most kiderül, hogy más talán jobban passzol hozzá.
és önző vagyok, igen. de csak mert olyan ritkán találok olyan embert aki tényleg érdekel. és most fáj, hogy elveszítem.
köszönöm a sok tanácsot. sokatok nagyon jót mondott, és segített kicsit reálisabban látni a dolgokat.
ma 00:51
Hát ja. Szerelemben sok bánat van.
Lehet, hogyha mégis visszakapnád, akkor ugyanúgy eldobnád, mint korábban?
"Ami nem lehet a tiéd, mindig az kell. Neked ez a kereszted, a sorsod, ami hajt. De ha megkaptad, már nem érdekel. Ott rohad a szemétdombon majd. ..."
Depresszió
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!