Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után ki hinne a "szerelemben"?
a szerelem, mint nagy lelki kötelék.. pf.. az biztos..
elméletben "szerelmes" volt belém, állította, hogy én vagyok a lelki párja, mert, hogy intellektuálisan egy síkon vagyunk. én akkor nem tudtam mit akarok, nem ismertem eléggé, és végül más lett a párom.
néha találkoztunk, mindig el mondta, mennyire nagy érvágás volt neki, hogy én elutasítottam, meg stbstb..
én közben megismertem őt, és felismertem, hogy tényleg ő lenne, aki hozzám való, és boldog voltam, hogy végre találtam olyan embert, aki azt értékeli bennem, amit én tényleg fontosnak tartok. Nem tudja, hogy így gondolom, nem mondtam neki, de sokkal közvetlenebb vagyok irányába, megadom a lehetőséget...
...és itt jön a csalódás... összejön egy olyan csajjal, aki szinte tökéletesen az ellentétem... teljesen más típus.. ő az az egyszerű, kedves, aranyos...
NA ILYENKOR HOL VAN A NAGY LELKI KÖTELÉK???
röhej ez az egész szerelem dolog... az ember abba lesz szerelmes, aki szembe jön vele..
áh.. és én még azthittem...
Zavaros vagy...kosarat adtál neki,összejöttél egy másik pasival,és hiányolod a lelki társad...
Akkor miről szól a kapcsolatod? Szimpla szex?
szerintem ez a "lelki társ" dolog ennél jóval bonyolultabb..
mármint, mire az emberben kialakulhat ez az érzés, hogy a másik az ő "lelki társa", ahhoz szerintem hosszú idő kell, és hogy tényleg szinte teljesen kiismerje a másikat.. hogy tudja, mire hogy reagál, miről mit gondol, hogyan áll a dolgokhoz..
a szerelem - az hogy szereted a másikat, és ő a legfontosabb, és már nem érzed magad teljesnek nélküle - szerintem nem függ össze azzal, hogy lelki társak legyetek...
olyanba is beleszerethet az ember, aki teljes ellentéte saját magának..
az pedig, hogy ő úgy érezte, szeret téged, lehet hogy úgy is volt.. te viszont hátat fordítottál neki.. szerintem egyértelmű, hogy nem verte a nyálát utánad, hanem tovább lépett
Most nehogy azzal gyere már,hogy az ellentétek vonzzák egymást..
Mert ez csak a mágnesre igaz
Lehet hogy csodának számít.. mindenesetre nekem a párommal sok olyan dolog van, amit máshogy értelmezünk, vagy máshogy vélekedünk róla - néha teljesen ellentétesen. Pesze nem létfontosságú dolgok.. de ettől függetlenül még szeretjük egymást.. és ha valamiben nem is egyezik a véleményünk, meghallgatjuk a másik érveit, és elfogadjuk azokat...
és szerintem nagy könnyelműség lenne ilyen nézetbeli eltérések miatt véget vetni bármelyik olyan kapcsolatnak, ami egyébként kifogástalanul működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!