Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után ki hinne a "szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után ki hinne a "szerelemben"?

Figyelt kérdés

a szerelem, mint nagy lelki kötelék.. pf.. az biztos..

elméletben "szerelmes" volt belém, állította, hogy én vagyok a lelki párja, mert, hogy intellektuálisan egy síkon vagyunk. én akkor nem tudtam mit akarok, nem ismertem eléggé, és végül más lett a párom.

néha találkoztunk, mindig el mondta, mennyire nagy érvágás volt neki, hogy én elutasítottam, meg stbstb..

én közben megismertem őt, és felismertem, hogy tényleg ő lenne, aki hozzám való, és boldog voltam, hogy végre találtam olyan embert, aki azt értékeli bennem, amit én tényleg fontosnak tartok. Nem tudja, hogy így gondolom, nem mondtam neki, de sokkal közvetlenebb vagyok irányába, megadom a lehetőséget...

...és itt jön a csalódás... összejön egy olyan csajjal, aki szinte tökéletesen az ellentétem... teljesen más típus.. ő az az egyszerű, kedves, aranyos...

NA ILYENKOR HOL VAN A NAGY LELKI KÖTELÉK???

röhej ez az egész szerelem dolog... az ember abba lesz szerelmes, aki szembe jön vele..

áh.. és én még azthittem...

2011. máj. 16. 23:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
már ne is haragudj, de te is egy másik pasival jöttél össze, nem vele. nem adtál neki esélyt. alap, hogy nem fog loholni utánad, ő sem hülye. összejött valakivel, mert ő esélyt ad a dolognak, hátha. attól még szerethet téged, csak lehet, hogy társra vágyik, ezért vállalt be egy másik kapcsolatot. ilyen egyszerű a képlet. azért meg most, hogy neked hülyén sült el, mert te is szarul csináltad, ne a szerelmet okold, az egy kémiai folyamat, amit az ember nem tud befolyásolni.
2011. máj. 17. 07:10
 42/70 anonim ***** válasza:
mèg vàrnod kellett volna ès nem összejönni azzal a sràccal...bizony...amugymeg ne a szerelmet hibàztasd mert szerelmes nem abba lesz az ember akibe akar. üdv.Ricsi
2011. máj. 17. 07:40
 43/70 anonim ***** válasza:

Zavaros vagy...kosarat adtál neki,összejöttél egy másik pasival,és hiányolod a lelki társad...

Akkor miről szól a kapcsolatod? Szimpla szex?

2011. máj. 17. 09:18
 44/70 anonim ***** válasza:

szerintem ez a "lelki társ" dolog ennél jóval bonyolultabb..

mármint, mire az emberben kialakulhat ez az érzés, hogy a másik az ő "lelki társa", ahhoz szerintem hosszú idő kell, és hogy tényleg szinte teljesen kiismerje a másikat.. hogy tudja, mire hogy reagál, miről mit gondol, hogyan áll a dolgokhoz..

a szerelem - az hogy szereted a másikat, és ő a legfontosabb, és már nem érzed magad teljesnek nélküle - szerintem nem függ össze azzal, hogy lelki társak legyetek...

olyanba is beleszerethet az ember, aki teljes ellentéte saját magának..

az pedig, hogy ő úgy érezte, szeret téged, lehet hogy úgy is volt.. te viszont hátat fordítottál neki.. szerintem egyértelmű, hogy nem verte a nyálát utánad, hanem tovább lépett

2011. máj. 17. 09:53
 45/70 anonim ***** válasza:

Most nehogy azzal gyere már,hogy az ellentétek vonzzák egymást..

Mert ez csak a mágnesre igaz

2011. máj. 17. 10:01
 46/70 anonim ***** válasza:
Az "ellentét-dolgot" csak azért mondtam, mert szerintem a szerelem nem függ össze azzal, hogy teljes mértékben egyeztek-e a pároddal lelkileg
2011. máj. 17. 10:07
 47/70 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben a szerelem csoda. 3 napig tart...
2011. máj. 17. 10:10
 48/70 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csodának számít.. mindenesetre nekem a párommal sok olyan dolog van, amit máshogy értelmezünk, vagy máshogy vélekedünk róla - néha teljesen ellentétesen. Pesze nem létfontosságú dolgok.. de ettől függetlenül még szeretjük egymást.. és ha valamiben nem is egyezik a véleményünk, meghallgatjuk a másik érveit, és elfogadjuk azokat...

és szerintem nagy könnyelműség lenne ilyen nézetbeli eltérések miatt véget vetni bármelyik olyan kapcsolatnak, ami egyébként kifogástalanul működik...

2011. máj. 17. 10:19
 49/70 anonim ***** válasza:
hozzátenném, hogy lassan 2 éve vagyunk együtt.. szóval a 3 napot is megcáfolnám
2011. máj. 17. 10:20
 50/70 anonim ***** válasza:
Én sem a Takács Nikolasz kalapjára gondoltam! :D
2011. máj. 17. 10:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!