Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után ki hinne a "szerelemben"?
a szerelem, mint nagy lelki kötelék.. pf.. az biztos..
elméletben "szerelmes" volt belém, állította, hogy én vagyok a lelki párja, mert, hogy intellektuálisan egy síkon vagyunk. én akkor nem tudtam mit akarok, nem ismertem eléggé, és végül más lett a párom.
néha találkoztunk, mindig el mondta, mennyire nagy érvágás volt neki, hogy én elutasítottam, meg stbstb..
én közben megismertem őt, és felismertem, hogy tényleg ő lenne, aki hozzám való, és boldog voltam, hogy végre találtam olyan embert, aki azt értékeli bennem, amit én tényleg fontosnak tartok. Nem tudja, hogy így gondolom, nem mondtam neki, de sokkal közvetlenebb vagyok irányába, megadom a lehetőséget...
...és itt jön a csalódás... összejön egy olyan csajjal, aki szinte tökéletesen az ellentétem... teljesen más típus.. ő az az egyszerű, kedves, aranyos...
NA ILYENKOR HOL VAN A NAGY LELKI KÖTELÉK???
röhej ez az egész szerelem dolog... az ember abba lesz szerelmes, aki szembe jön vele..
áh.. és én még azthittem...
Engem már nem szeret, a lányt szereti. Nem mondta, de érzem a viselkedésén. Mondjuk nem tudja, hogy én érzek valamit iránta, de akkor is érzem rajta, hogy engem már lezárt.
Sz*r dolog ez.
Én hiszek benne. Csakhogy a szerelem, az nem örök.
Olyan, mint egy kis virág: egy ideig magától is megél, de ha nem gondozzák, elpusztul.
Nos, te nem gondoztad ezt az érzést, megölted benne az irántad való szerelmet. Ennyi. De attól még nem kell elutasítani, hogy létezik. A kis virágok is léteznek annak ellenére, hogy sok elpusztul.
Jaa és még egy: a lelki kötelék önmagában még nem szerelem. A szerelem egy borzasztóan sok tényezős dolog, ez az egy nem elég hozzá, még ha meg is maradt.
Most komolyan, MIT KELLENE TENNEM?
Hagynom kéne, a francba, igaz?
Olyan zaklatott vagyok.. hagynom kéne az egészet.. ha tényleg egy én-fajta lány kellene, neki, akkor nem lenne AZZAL a lánnyal, igaz?
Olyan borzasztó belegondolni, hogy ilyen könnyen kiszeretett volna belőle. Rossz, hoyg ennyire felejthető lennék. Pedig nem úgy tűnt. Tényleg úgy nézett, ki, hogy mi egymásnak valók vagyunk.
Nagy csalódás számomra, hogy most más tekint ő hozzá valónak. Nekem ezért tűnik hamisnak ez az egész szerelem dolog.
nyilván régebb óta ismerkedtek a lánnyal és az hogy pont akkor jött vele össze azt bizonyítja hogy téged akart féltékennyé tenni hogy neked is fájjon ugy ahogy neki mikor te utasítottad el...
hát a lelki kötelékről meg annyit hogy nem kell mindent szó szerint venni de szerintem 1próbát megér vagy többet is ha kell az a fiú!
mond el neki lesz ami lesz
Ha csak engem akarna féltékennyé tenni a lánnyal, akkor nem hanyagolna miatta.
Nem merek neki elmondani semmit. Nem bírnám ha visszautasítana. És most úgy érzem úgy lenne.
Akkor én nem ismertem őt eléggé, annyi idő alatt pedig nem ismertem fel a "passzolást", és akkor már félig benne voltam egy másik kapcsolatban, amit akkor nem akartam kockáztatni..
Már máshogy cselekednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!