Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltoznátok egy fiú miatt?
Figyelt kérdés
Ez arra értem hogy mondjuk lefogynátok az miatt hogy észre vegyen?? mert mondjuk ki szereti azokat a lányokkat akin nem sok de van súly felesleg??2009. márc. 7. 19:22
11/15 A kérdező kommentje:
én végül is jol érzem magam de vele még jobb lenne de így sajna észre sem vesz:(:(
2009. márc. 7. 20:59
12/15 anonim válasza:
Szia! Érte ne, hanem maximum azért változz, hogy magadat elfogadd,elégedetten tudj tükörbe nézni. ÉN sem vagyok korántsem tökéletes,és egy ,ahogy Te nevezed "jó pasi" szeretett belém,aki mellett nem megváltozni akarok,hanem mindig egyre jobban tetszeni neki,és persze magamnak. Az apró változások így beleférnek,magad miatt!
13/15 A kérdező kommentje:
ok köszi:)
2009. márc. 7. 21:12
14/15 anonim válasza:
Hatalmas változásokat semmiképpen nem tennék, értem ezt a személyiségemre és a testsúlyomra. Ha szeret mindezekkel együtt szeret! És nem a súly körül forog a világ!!!! Jó egy férfinek számít az alak, az aláírom. De. Tegyük fel h mikor összejöttél a pároddal 58 kg vagy, az elég jó alaknak mondható megfelelő magasság mellett, és mondjuk felszedsz 3-4 kilót, igaz h meglátszik valamelyest, de nem hiszem h emiatt kiadná az utad párod! Némelyik pasinak még be is jön! Az én párom szereti a "kapaszkodóimat":)
A fogyókúráról annyit h akkor tenném meg neki, ha érezném rajta h jogos( teszem azt voltam 58 kg mikor összejöttünk, most meg vagyok 70 kg...), és akkor ha ő sem lenne 110 kg mellettem hanem odafigyelne magára h tetsszen nekem!
15/15 A kérdező kommentje:
ok köszi
2009. márc. 7. 22:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!