Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltoznátok egy fiú miatt?
Figyelt kérdés
Ez arra értem hogy mondjuk lefogynátok az miatt hogy észre vegyen?? mert mondjuk ki szereti azokat a lányokkat akin nem sok de van súly felesleg??2009. márc. 7. 19:22
1/15 anonim válasza:
NEM!! Ha szeret engem, akkor úgy szeret ahogy van....a hibáimmal együtt! Lehet h van némi súlyfeleslegem, vagy kicsi a mellem, vagy valami, de neki ez a jó!! Ha valaki meg nem fogad el...akkor keressen mást!!! Szóval én nem változtatnék magamon egy fiú miatt!! :))
2/15 A kérdező kommentje:
ok köszi
2009. márc. 7. 19:31
3/15 anonim válasza:
Hát.. szerintem mindenki szeret jól kinézni, de ha csak a külső miatt vesz észre egy férfi, akkor nálam az már nem pozitív pont.
Nem hiszem, hogy megtenném. Szerintem az a lényeg, hogy az ember a sajt bőrében érezze jól magát. A jó kisugárzás sok mindenre képes.
Amúgy meg szerintem minden férfinak más tetszik.. szerintem.
4/15 anonim válasza:
Fiú vagyok a válaszom pedig: soha. A szerelem nem nézi a tulajdonságokat. Én is egy olyan lányba vok szerelmes aki játszik a pasikkal, cigizik, iszik. Miután szakítottunk rá egy-napra talált másik fiút, de azért én még mindig őt szeretem.
Törekedj a feltétel nélküli szerelemre. :)
5/15 anonim válasza:
Ha én tetszenék magamnak,meg lennék elégedve a súlyommal annak ellenére,hogy van rajtam felesleg,nem.
6/15 anonim válasza:
Szia, ne miatta változz eg hanem magads miatt és most nem arra gondolok hogy a túlsúly magasvérnyomást okoz... Én lefogytam azért mert nem éreztem jól magam a bőrömben most 165cm és 55 kg vagyíok szal nem sovány, de jól érzem magam. A kisugárzás lényeg és ha te így érzed jól magad akkor légy magabiztos, meglátod a környezeted is észreveszui. Bár szerintem te nem is vigazán a fiú miatt akarsz megváltozni, hanem hogy jól érezd magad, és hogy a fiúk bókoljanak, de ez kisugárzás kérdése nem mérlegé.
7/15 A kérdező kommentje:
ok köszi de a mostanság már csak a külső számít a fiuknak és ha nem vagy sovány és gyönyörű szép akkor esélytelen... mert a jó pasik nem vesznek észre és mindenki jó pasit akar jó mondjuk a belső is számít de mindenki szerintem helyes pasit akar nem??
2009. márc. 7. 20:03
8/15 anonim válasza:
Egy kapcsolathoz hozzá tartozik az is, hogy kicsit megváltozol. Ha csak azt várod el, hogy a partnered idomuljon hozzád, az elég gáz, nem?
9/15 A kérdező kommentje:
ezt a kérdést azert tettem fel mivelkb kicsit több mint 1 éve lakunk 1 lépcsőházban és nem vett eddig még észre persze szokott köszönni meg hasonlók de mondjuk ha lefogy nák nem kéne túl sokat akkor észre venne jobban??
2009. márc. 7. 20:10
10/15 anonim válasza:
Ha jól érzed így magad,akkor ne változz,csak magad miatt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!