Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban lányok válaszát várom. Menyire tetszenek a lányoknak a rapper fiúk?
Figyelt kérdés
Gondolom mindenki tudja hogy ki "számít" rappernek kinézetre (bő gatya,sapka stb...) Főképpen lányok véleményére lennék kíváncsi... :)
16/F
2009. márc. 5. 19:15
51/55 anonim válasza:
nekem CSAK rapper / Hip-Hop stílusó arcok jönnek be (H):):)
52/55 anonim válasza:
szeretem a hip hop zenét, táncot de nemhiszem, hogy járnék is ilyen fiúval. Persze jó ha valaki laza, de néhamár túlzás. Tetszenek a sapák de a bő nadrág és a 2x akkora pólók nem.
16/L
53/55 anonim válasza:
amúgy Lil Wayne nem szar sztem :D
(előző voltam)
54/55 anonim válasza:
Nekem teljesen bejönnek az ilyen srácok :) Mivel én is rapper vagyok és a pasim is az, tök jól nézünk ki együtt :D Igaz, hogy megnéznek minket (de inkább engem, mert hát egy rapper csaj...) az utcán, de ez minket nem zavar. És nem az összes rappernek van letolva a nadrágja, mert nekünk konkrétan nincs :)
15/L
55/55 anonim válasza:
Ez itt a baj ebben a országban. Hogy tudják tiszteletben tartani az emberek a másik ízlését. Zenei izlését. Kb az első komment volt hogy nem szeretem meg a rap zene is szar. Rock zenét szereti oké de attól még a másik nem szar. Hallgassa azt neki az tetszik és ne szólja le a másikat.És ez fordítva is igaz. Én nagyon nem szeretem az ilyet meg sok értelme nincs is.Én a rap zenét szeretem és nem szólom le a rockot vagy bármelyiket mert rockban is igenis van olyan ami jó. Az meg hogy hogyan öltöznek az meg egy másik dolog. Ott se kell leszólni mert rocker is van olyan aki kb olyan mint egy csöves kukás.De rapper is van olyan aki kajak bohócnak öltözik és kinevetteti nem csak magát hanem a zenét és azokat is akik azt szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!