Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elsősorban lányok válaszát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban lányok válaszát várom. Menyire tetszenek a lányoknak a rapper fiúk?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki tudja hogy ki "számít" rappernek kinézetre (bő gatya,sapka stb...) Főképpen lányok véleményére lennék kíváncsi... :)

16/F

2009. márc. 5. 19:15
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim válasza:
nekem nem jönnek be
2009. márc. 10. 18:22
 42/55 anonim ***** válasza:
Mert te h nézel ki?:P te is rapper vagy?:P:D ja végülis vszinü, ha...áá, midnegy, hülye vagyok..xD De azért fotot küldhetnél magadrol az e-mailemre...:P
2009. márc. 11. 20:23
 43/55 anonim ***** válasza:
nagyon szeretem őket=DDDD olyan jól néznek ki =D nekem nagyon bejön;)15/L
2009. márc. 11. 20:27
 44/55 anonim ***** válasza:
41%
nekem nagyon teccenek a rapper srácok pedig más műfajba tartozom (discos wok) de az nekem se teccik amikor már nagyon let wan a nadrágjuk...pfff...de azért nem szólok le más műfajosokat se hisz párom fullmetálos
2009. márc. 12. 11:41
 45/55 anonim ***** válasza:
89%
eddig nem tetszettek..de most..áhhh:P az osztálytársam is rapper és naagyon jól néz ki!!:Dvagyis NEKEM:D de amugy is ez a lógógatya téma..márakinek..:Pén pl nem vagyok rapper csaj de a rapperpasik azok bejönnek szóval mindenki másképp látja:P
2009. márc. 12. 16:35
 46/55 A kérdező kommentje:

20:23-asnak írom hogy miért küldjek magamról képet?:D Amúgy sem tudom az íméledet :P esetleg ha megadtad volna xd

A válaszadóknak meg köszönöm a sok-sok választ :)

2009. márc. 12. 20:28
 47/55 anonim ***** válasza:
89%
naggggyon teccenek a rapper fiúk...de nem wok rappercsaj...és az is teccik h kint van a boxerük...de azért nem kell túlzásba vinni...mert ha már túl lent van akkor gusztustalan...de amúgy nagyon teccenek...+maga a zeneiműfaj is teccik...azt is csipázom:):p
2009. márc. 12. 22:20
 48/55 anonim ***** válasza:

Én megadom az e-mailem, ha tleg elküldöd...:P:D am csak azért kell, mert kivi vagyok rád.:))

marcsi112@gmail.com - lécci külld el:):P

2009. márc. 15. 11:35
 49/55 anonim válasza:
89%
nekem nagyon bejönnek. :D régebben én is sok rapet hallgattam. meg most is szoktam.:D de mostmár áttértem a progressive disco ra. :D szal nekem szimpik a rapper pasik.. csak adjanak magukra. :D
2009. ápr. 4. 15:36
 50/55 anonim válasza:
Mindeki ezt a hülyeséget mondja... Attóll még hogy valaki ezt a stílust szereti attól még nem nagyképű, épp hogy ezek a teknós majmok a melirozott fejükkel a gyökerek meg a nagy "raj csávók"....
2009. okt. 14. 21:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!