Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban lányok válaszát várom. Menyire tetszenek a lányoknak a rapper fiúk?
Figyelt kérdés
Gondolom mindenki tudja hogy ki "számít" rappernek kinézetre (bő gatya,sapka stb...) Főképpen lányok véleményére lennék kíváncsi... :)
16/F
2009. márc. 5. 19:15
31/55 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be a bő gatya.Főleg ha az ülepe már majdnem a tértén van :S
32/55 anonim válasza:
Ez hülyeség, nem igazok h szinte az összes lánynak az emosok jönnek be...csak az emos csajoknak jönnek be az emos pasik, sztem spec azok sokkal gázabbak, egy rapper is nézhet ki jól, és egyébként báttyám nem rapper mégis kint van a fél alsógaytája, szal ezt sem lehet csak a rapperekre mondani.
33/55 A kérdező kommentje:
AKkor helyesbítek,nem emosok,pózerek...Nálunk a város tele van az ilyenekkel(nem feltétlen a csőgatyások csak a pózerek,gondolom mindenki tisztában van a jelentésével)és majdnem az összes lány a nyakukon csüng...Hova halad a világ...:D
2009. márc. 8. 00:10
34/55 anonim válasza:
Nekem bejönnek a rapper fiuk, végülis a barátom is rapper, de ö nem az a "leszarok mindent" tipus, hanem normális.:)
35/55 anonim válasza:
Hm....nekem bejönnek ....sztem jól néznek ki már akinek jól áll ez.
De az a térdig érő gatya az azért már nekem is túlzás ^^
15/L
36/55 anonim válasza:
a Retrosoknak is kintvan mindenük mégis imásják őket a lányok... szerintem meg sokkal gázabbak a rappereknél ... pfff nemis magával a stílussal van a bajom hanem hogy aki felveszi ezt a stilst az egy bunkó lesz..(mármint hülye b*zi , kötsög):P .szal... inkább rapper:P
37/55 anonim válasza:
Nekem be jönnek a rapper pasik :]
És valahogy Lil Wayne-el sincs semmi bajom. :D
38/55 anonim válasza:
Nekem tetszenek :P Volt már rapper pasim, és eddig az ő öltözködése jött be a legjobban... :P Meg amúgy is ez a stílus nekem az etalon (L) :D
39/55 anonim válasza:
szerintem van rapper meg rapper közt is különbség. Mivel hogy vannak azok a fajták akik tudnak, és akik nem tudnak öltözködni. Mindenhez kell a stílus.
És hogy most valakinek lóg e a nadrágja vagy nem, az attól is függ, h mien is valójába az izlése az illetonek.
Ja és h bejön e? Hát ezt úgy tudom csak eldönteni, ha látom élőbe azt a bizonyos személyt.
16, L
40/55 A kérdező kommentje:
Végre olyanok is akiknek bejön...erre vártam :P
2009. márc. 10. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!