Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban lányok válaszát várom. Menyire tetszenek a
lányoknak a rapper fiúk?
Figyelt kérdés
Gondolom mindenki tudja hogy ki "számít" rappernek kinézetre (bő gatya,sapka stb...) Főképpen lányok véleményére lennék kíváncsi... :)
Nekem kimondottan nem jön be!NEm maga a zene hanem a bőgatyás,sapkás,nem törödöm semmivel mert tök laza vagyok stilus.De ez csak egy vélemény a sok közül:)
2009. márc. 5. 19:17
2/55 anonim válasza:
Semennyire, ne haragudj
17/L
Egy fiú ne űzzön divatot az öltözködéséből.
2009. márc. 5. 19:18
3/55 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be... Félig kilóg az alsógatyájuk és azt hiszik ez menő, amikor rohadt nagy gáz..^^ Jó rajtuk röhögni, ezért bocs mindenkitől. Meg a zene is sz@r, thát..
Bocsi, de ez a véleményem.
Rocker L/ 15
2009. márc. 5. 19:19
4/55 anonim válasza:
NEkem sem jön be. Éspedig azért mert idősebb vagyok , 28 éves és világéletemben trahsmetal és rock rajongó voltam, vagyok. Viszont ez a kérdés így azért nem oké, mert láthatod, aki itt nemtetszéssel válaszolt, az egy sem rapper. De egy rapper lánynak bizotsan fog tetszeni. NEki meg biztosan a rockerek a röhejek.
2009. márc. 5. 19:25
5/55 anonim válasza:
nekem bejön .. psze ez is attól függ .. ha egy pasinak jóláll akkor teccik , de van akinek nagyon gáz. na meg ha helyes meg midnen akkor nem keszarom miyen stílusa van ?:P
2009. márc. 5. 19:33
6/55 anonim válasza:
Nekem főként az emo srácok jönnek be de a rappereket is kedvelem :D
16L
2009. márc. 5. 19:34
7/55 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jönnek be. Nevetséges az ahogy lóg rajtuk az összes ruha, meg olyan marha lazák hogy majd szétesnek. Rapper csajoknak biztos bejön ez, de másoknak nem hinném.
2009. márc. 5. 19:38
8/55 A kérdező kommentje:
Most rapper alatt szerintem ti a fiftycentes,lilwaynes szarságot értitek,amikor kilóg az alsógatya meg minden.Pedig nem arra gondoltam,hanem a "normális" rapper öltözködésre,amikor a gatya nem a térdükig van letolva hanem egészségesen fenékközépig kb.:)Meg hasonlók...de hát úgytűnik sokaknak nemtetszik...ettől mondjuk nem fogok megváltozni,csak kíváncsiság volt :P
2009. márc. 5. 19:42
9/55 anonim válasza:
első vagyok.
Na igen a rapper csajok,...de abból kevesebb van szerintem.
(MA jött velem szembe egy közel két méteres,rapper stilusu gyerek,hát nem birtam ki röhögés nélkül....biztos hülyének néztek de az a pofa,nha meg az a baromi nagy lazaság...TISZTELET A KIVÉTELNEK)
2009. márc. 5. 19:43
10/55 A kérdező kommentje:
Plusz aki nem divat rapper (mert sajnos a legtöbb az) abban csak egy egészséges lazaság van,nem az a mindentleszarokmertkeménycsávóvagyok lazaság.Remélem értitek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!