Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elsősorban lányok válaszát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban lányok válaszát várom. Menyire tetszenek a lányoknak a rapper fiúk?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki tudja hogy ki "számít" rappernek kinézetre (bő gatya,sapka stb...) Főképpen lányok véleményére lennék kíváncsi... :)

16/F

2009. márc. 5. 19:15
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
65%
Nekem egyátalán nem jönnek be. Legalább több jut neked.
2009. márc. 5. 22:05
 22/55 anonim ***** válasza:
68%
Ezt nemis gondoltam volna hogy ennyi mindenkinek nem jön be :O .. na az meg hülyeség hogy csak a rapper csajoknak jönnek be ..én nem vok az de semmi vajom nincs velük
2009. márc. 5. 22:22
 23/55 anonim ***** válasza:
70%

Ezen a rocker 15/L-en akkorát szakadtam, áá :D

Szerintem nem arról szól a kérdés, hogy a sok rokker jöjjön oltani a rappereket, szal le lehetne lépni innen.

Mivel írtad, hogy rendesen öltözött, nem gatya-térdig stílusú.. háát (: Én a rappereket előbb nézem meg az utcán, mint a fullfeketébe öltözött copfosokat, vagy akár a hajukat a fél szemükbe rakó khm.

Szóval :D Sose ítéltem zenei stílus alapján.. de nekem bejönnek a rapper srácok (: A lényeg az, hogy ne vigyék túlzásba a menőzést.. Mert az már valóban undorító.

De ha neked sikerül megtalálni az arany középutat.. (:

2009. márc. 5. 22:57
 24/55 anonim ***** válasza:
100%
Nana, akkor már egyáltalán senki se általánosítson. Zenei stílustól független, hogy ki mennyire igényes, igénytelen. Lehetnek igényes, és igénytelen raprajongók, rockrajongók egyaránt. A barátom a "copfos", bár nem fullfekete:) csoportba tartozik, de abszolút igényes, szép arca van, intelligens, különben szóba se álltam volna vele. Egy raprajongó is lehet ilyen, vagy akár kibírhatatlan. Simán csak légy önmagad, és akkor nem a külsődet fogja nézni.
2009. márc. 5. 23:12
 25/55 anonim ***** válasza:
62%

Nem vagyok lány, de a lánybarátaimnak főként nem is a ruhával, hanem a rapperek videlkedésével vannak gondjai. Ahogy nekem is...

De nem tudom megállni nevetés nélkül, amikor látom, hogy 2 gyerekről majdnem lecsúszik a nagyrág egy nagy tér közepén :P Aztán meg beszólnak, hogy "Hö mitnézeee?" Mondjuk rapper barátaim ugyanúgy nevetőgörcsöt kaptak, mikor meglátták a 27 soros, és 8 cm-es talpú bakancsomat, mit ízléses csatok díszítenek :P

2009. márc. 5. 23:23
 26/55 anonim ***** válasza:
42%

Miazhogy csak seggközépig van lehúzva?XD Az is ugyan olyan égő, bár egy fokkal jobb. De komolyan miért jó szellőztetni?:D

Oké, lehet Ti rapperek, azt nem értitek mi, rockerek nyáron miért hordunk acélbetétest a legnagyobb melegben... de akkoris.:D

2009. márc. 6. 10:08
 27/55 A kérdező kommentje:
Akkor ha jól értelek titeket,nektek az nem tetszik hogy mi rapperek lazák vagyunk.Nem értem a lányokat...miért jó az nekik hogy járnak egy csőgatyás "fiúval" akinek a karja 5 centis és ha beszólnak neki vagy a bnőjének akkor inkább elfut és otthagyja a nőt vagy megverik mind a kettőt.Én és a haverjaim azok a fajta rapperek vagyunk akik nem divatból rapperek hanem mert szeretjük ezt a stílust meg ezt a zenét.Nem is vagyunk a beszólós fajták mint általában a nagypofájú pötsök egyszerűen jól érezzük magunkat így...A bő cuccokról annyit hogy kifejezetten jó ha szellőzik mindenünk :) Kellemes érzés :P
2009. márc. 6. 12:02
 28/55 anonim ***** válasza:
59%
őszintén nekem jobban tetszenek a rapper fiúk, mint az igénytelen rockerek!:S:P
2009. márc. 6. 17:19
 29/55 anonim ***** válasza:
52%
Könyörgöm, ha már mindenkit, aki igazi zenét hallgat Rockernek nevezel, legalább ne az emókat emeld ki... Ott vannak a punkok, metálosok, gothok és még sokan mások... Nem csak emo létezik. És én jobban beszarnék egy metálarctól, mint egy rappertől :P
2009. márc. 6. 18:46
 30/55 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó,semmi bajom azokkal akik rockot,punkot vagy akármi mást hallgatnak,sőt,nem egy haverom rocker vagy punk.Csak a mostani csajoknak az emos(nem biztos hogy azok,nevezzük őket pózereknek)pasik jönnek be akik 40 kilósak egy vasággyal.Ezért nem értem őket.Az nem fontos egy párkapcsolatban hogy biztonságban érezzék magukat?Mert szerintem nem utolsó dolog...
2009. márc. 6. 19:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!