Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elsősorban lányok válaszát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban lányok válaszát várom. Menyire tetszenek a lányoknak a rapper fiúk?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki tudja hogy ki "számít" rappernek kinézetre (bő gatya,sapka stb...) Főképpen lányok véleményére lennék kíváncsi... :)

16/F

2009. márc. 5. 19:15
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
72%

Sok ezen az oldalon a rocker lány.

Szerintem mindenki a saját stílusához leginkább hasonló személyt keresi párjául. A rocker lányoknak a rocker srácok jönnek be, az emosoknak az emosok és így tovább. Az én baráti társaságomba mindenki rap, r'n'b zenét hallgat, ez a stílus határozza meg az öltözködésünket is. Az én párom rapper, én nem tudnék más stílusú sráccal lenni. De nem "fikázom" senkinek a stílusát mint ahogy itt nagyon sokan. Én is mondhatnám, hogy ha meglátok egy szegecsekkel teli, bőrszerkós metálost vagy rockert akkor elkap a röhögő görcs, de nem így van. Én tisztelem a másiknak a stílusát.

Nekem nagyon tetszenek az igényes rapper srácok.

23/l

2009. márc. 5. 20:23
 12/55 anonim ***** válasza:
55%

Semennyire.

~Heavy metal rajongó lány~

2009. márc. 5. 20:24
 13/55 anonim ***** válasza:
65%

Előző vagyok: Vajon miért csak azok a hasznos válaszok akik azt mondták nekik nem jön be, és hogy szar a zene, és egyebek?! Miért lett 0%-os aki azt mondta neki bejön?

Emberek ennyire nem tudjuk tisztelni egymást?

2009. márc. 5. 20:26
 14/55 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mivel én világéletemben leginkább a metalért voltam oda, ezért a volt barátaim is általában ilyen beállítottságúak voltak... A szerelmem is hasonló körökben mozog, de Őt nem ezért szeretem, nem a külsőségek számítanak... Szerintem egy kultúrált, kedves srác mindegy, hogy hogyan öltözik... Ismerek techno-rajongó fiúból + thrash metal-rajongó lányból álló párt, és nagyon jól megvannak...:) Sok szerencsét :D
2009. márc. 5. 20:36
 15/55 anonim ***** válasza:
26%

Nem tartozik a kérdéshez, de komolyan, nektek rappereknek miért jó az hogy a fél seggetek kilóg? Jobb esetben csak az alsógatya látszik, de láttam már olyat akin vagy nem volt vagy az is lecsúszott. Ez miért jó? Ezen csak röhögni lehet vagy elszörnyűlködni.

Én is voltam rapper... kb 12-13 évesen, de akkoriban még nem voltak ilyen gatyaletolások :o)

2009. márc. 5. 20:38
 16/55 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te deszkás voltál, a kettő nem ugyanaz.
2009. márc. 5. 20:40
 17/55 anonim ***** válasza:
68%
Nekem egyáltalán nem jön be, sok általában minden fiúnak hülyén áll ez a divat, na meg amit magukról gondolnak, de ezen minden tizenéves átmegy, majd ha idősebb leszel biztos komolyodsz is és változik majd a véleményed is.
2009. márc. 5. 21:06
 18/55 anonim ***** válasza:
68%
Nekem volt pasim rapper xD ... es azota szeretem ezt a stilust is.
2009. márc. 5. 21:17
 19/55 anonim ***** válasza:
54%
Hát nekem egyáltalán nem jönnek be, még meg is mosolygom őket az utcán:) Nem tudnék férfiként kezelni egy rappert!
2009. márc. 5. 21:37
 20/55 anonim ***** válasza:
59%
régen bejöttek, most már annyira nem, komolyodtam:D:D de az túlzás, hogy nevetséges stílus meg ilyesmi..
2009. márc. 5. 21:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!