Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek véleménye érdekelne: szerintetek mikor néztem ki jobban?
Én őszinte válaszokat várok! (jöhet negatív is)
Hogy a gyökereknél kezdjük:
72kg kis vékonyka gyerek voltam, 0izommal és sok zsírral! (és úgy is vékony voltam)
Elkezdtem tömeget növelni 2009 nyara végéig minden OK volt, de jött a szeptember. Iskola. (szendvics, kóla stb szemét dolog) Sok volt a szénhidrát, ezért elzsírosodtam. Elhatároztam, hogy szálkásítani fogok, de nem mertem mert féltem. (X kg-al nyomok fekve, ennyivel gugolok, stb nem szeretnék vissza esni) Aztán 2010 májusában elkezdtem szálkásítani, és ez lett belőle. -28kg 7-8hónap alatt.
Szerintem jól nézel ki. Irigyellek, amiért volt ilyen akaraterőd edzeni. Nekem nincs :D
18/L
Ja, és aki fogyni akar:
Lehet gyorsan is fogyni, de 3-4kg mínusz az, ami egészséges havonta. Aki ennél többet fogy, az számítson arra, hogy izom is megy le, elég keményen! Mert most egy dolog hogy fogy valaki, de miből? Szerintem az se mindegy! Szóval csak szépen lassan.
Az is jó, de nem egészséges.
Csak annak kell szálkásítani (legalább is annak ajánlott) aki nagyon zsíros (mint amilyen én voltam). Mert minél több izom van valakin, annál jobban pörög az anyagcsere!
Most nézem, nem is jó kategóriába vagyok.
Azt hittem ez a sport kategória, de a kérdést elolvasva... Kicsit elkalandoztam sorry.
Nagyon jól nézel ki!
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!