Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnátok tippeket? Föleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok tippeket? Föleg lányok véleménye érdekelne.

Figyelt kérdés
Szoval adott a kovetkezo helyzet: van egy lány aki eléggé lekezel, de nekem negyon bejön. Már mindennel próbálkoztam, es most ugy dontottem hogy barmit tesz kedves, rendes leszek vele. Az érdekelne hogy mivel lehet ezt kifejezni, vmi apro dolgokra gondolok ami csak neki tunik fel. Minden nap talalkozunk.
2010. nov. 16. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
te kezeld le jobban.ugy ertem ne foglalkozz vele,csinalj ugy mintha eszre sem venned. ez a leghatasosabb modszer. ha latja hogy nem erdekled nem fog lekezelni.sot ugy kullog majd utanad mint egy pulikutya.
2010. nov. 16. 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

ne szórakozz más csajokkal,mutasd meg neki h mennyire fntos neked,érte akármit feladnál.

Persze ne menj túlzásba, az elég kiakasztó tud lenni.

Néha legyél vagány,néha visszafogott,ha kedves vagy az mindig jó:)

(vagány,úgy értem mondj neki néha valami humoros,menő cuccot,amin nevethettek 1 jót:P

De ezt ne csináld túl gyakran,nem mindenkinek jön be,attól függ milyen a csaj.)

16/L

2010. nov. 16. 15:09
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

előző vagyok,az elsőnek igaza van!

Az a leghatásosabb.

Tedd 1 kicsit féltékennyé de ne ess túlzásokba sem.;)

2010. nov. 16. 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:
24%

szerintem ne hagyd hogy lekezeljen:)

és ahogy az előzők is írták legyél vele közömbös

hidd el meg fog lepődni ettől a változástól:)

2010. nov. 16. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:

csak az előttem szolokhoz tudok énis csatlakozni.ne legyél nagyon kedves meg nyálas adj neki ilyen furi jeleket.mint például ez a tedd féltékenyé legyél közömbös titokzatos például én azt birom ha egy pasi titokzazos de ne vidd túlzásba a dolgokat

sok sikert!

2010. nov. 16. 17:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezt már próbáltam, de nem müködött. Semmilyen szinten nem érdeklem úgy látszik.
2010. nov. 17. 09:05
 7/9 anonim ***** válasza:

mennyi idős?

Mert azért attól is függ:/

2010. nov. 17. 09:07
 8/9 A kérdező kommentje:
13-14 kozott. (Es ne gyertek hogy hogyan nezek ra egy ''gyerekre'') ja, es regebb nem volt ilyen,sokkal kozvetlenebb volt meg kedvesebb. Most csak ha nagyon muszaly akkor szol hozzam. De masokkal kedves.
2010. nov. 17. 09:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Na ott mondtad meg a frankót. Tehát ezek szerint rádöbbent, hogy mi van a dolgok hátterében és az érzelmi éretlensége miatt egy picit bepánikolt. Teljesen normális ÉN ugyan ilyen lennék vagyis lettem volna...! Nem mindenki fejez ki hajlandóságot párkapcsolatra vagy egyéb érzelmekre 14-16-18 éves kor alatt..
2010. nov. 18. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!