Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Tudom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Tudom, már unalmasak ezek a kérdések, de érdekelne mások véleménye.

Figyelt kérdés

Van egy srác,akivel kb. fél éve szemezünk.Ill. nem is szemezünk,mert amikor rá nézek,gyorsan elfordul.

Voltak apró jelek,amikből arra következtethetnék,hogy tetszem neki,viszont az is gyakran előfordul,hogy rám sem néz.Úgy elmegy mellettem,mint ha ott sem lennék.

Én nem nézem őt túl gyakran,mert nem akarom,hogy azt higgye,belezúgtam,vagy ilyesmi.A szemem sarkából szoktam látni,hogy néz.Amikor nagyon sokáig néz,akkor rápillantok,és egyszer amikor ez volt,nem oldalra nézett,hanem a plafonra,közben olyan beképzelt fejet vágott.Én ebből arra következtettem,hogy utál.

Viszont amikor a közelében vagyok,az egész "bandája" bámul.

De szerintem,ha tetszenék neki,már odajött volna hozzám 19 évesen...:s

(Semmilyen közösségi portálon nem vagyok fent,mert utálom az ilyeneket,úgyhogy az,hogy bejelölöm,elkezdünk beszélgetni,stb,stb,ki van zárva).

Normális válaszokat,és előre is köszi:)

2011. ápr. 22. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:
az eszedbe se jutott, hogy odamész hozzá és megkérdezed, hogy mi a helyzet ugye?
2011. ápr. 22. 12:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Ugye.

Én nem merek odamenni fiúkhoz.Ha a közelében vagyok,amúgy is remeg mindenem,valószínűleg meg sem tudnék szólalni.És mindig elpirulok,ha rám néz.Nem tehetek róla,ilyen vagyok.

Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni a hülyeségeim miatt.A lábam úgy szokott remegni,hogy menni sem bírok,a múltkor le esetem a lépcsőn,mert elment mellettem,és beleremegett a lábam.(Szerencsére nem látta.)

Szóval az biztos,hogy nem megyek oda hozzá.

2011. ápr. 22. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:

akkor "gyakorolj" más srácokon. tudom hülyén hangzik.De én is ilyen nagyon "félős" tipus voltam, aztán valaki azt ajnálotta hogy beszélgessek olyan lányokkal akikkel nem akarok összejönni, és ez bevált, mivel ma már nincs ilyen problémám és simán leszólítok valakit, persze csak ha megkapom a megfelelő jelzéseket.

jó persze én fiú vagyok, nekem "könnyebb" de az a helyzet, hogy vagy leszólítod vagy felejsd el...

21/F

2011. ápr. 23. 10:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Akkor szerintetek nem tetszek neki?

Egyébként megpróbálok "gyakorolni"...(:

2011. ápr. 23. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!