Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Főként fiúk véleménye érdekelne, de írhatnak lányok is) Szerintetek ő szép? (kép lent)
Elsőnek letörölném az arcáról a sminket, mert így csak azt tudom megállapítani, hogy a sminkmester jól megtanulta a szakmáját. :)
Így szép, de én inkább azt nézném meg, milyen, amikor reggel kócosan ébred. Az aki akkor is szép, na az a szép nő :)
Ez a kép csak egy mű, csinált valami :)
Tök átlag. Jó smink, jó haj, jó kép, jó utómunka, de ha a vonásait nézen, és elképzelem vakolat nélkül, teljesen átlagos.
Illetve szokták mondani, hogy " a szépség belülről fakad", és szerintem rajta látszik a kiegyensúlyozottság, ami ilyen szempontból nem elhanyagolható.
Nekem sosem tetszett ez a színésznő; azon a bizonyos 10-es skálán maximum 6-os.
23/F
Második: pont hogy ő az, aki (eddig tudtommal) kétszer is volt olyan filmben (Neveletlen hercegnő, Az ördög Pradát visel), amiben a természetes-csúnyácska(?) lányt átváltoztatták...:)
Szerintem szép. 19/L
Kedves Kérdező!
Szép, de én szebb vagyok.
Üdv.: 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!