Most hogy jön a tavasz a csizma után milyen cipőt ajánltok? Valami olcsó, de szép érdekelne, max 3000 ft-ig
Hát ezen már én is gondolkoztam...
szerintem valami deszkás cipő feelingű valamit fogok venni...
tavaly éltem a torna cipő korszakomat...akkor tavasszal vettem egy piros converse torna cipőt...a fehér converse mellé...:) felváltva hordtam őket tavasszal és nyáron...bár ez nem 3000 ft körül van
valami hasonlókra gondoltam...kínaiban télen vettem egy magas szárú sport cipőt 2990ért...szerintem te is találsz még ilyenkor...:)
a lapos talpú cipők még ilyenkor nem jók mert hamar felfázol bennük...a magassarkúkat pedig nem szeretem...:)
szia, én ilyet és magassarkúkat fogok hordani:
Szerintem külföldön is vannak ugyan ilyen kínai áruházak...addig nézz körül amíg téli leárazások vannak...én azért télen vettem sport cipőt mert akkor az volt leárazva így volt csak 2990...
vaterán,teszveszen is vannak nagyon jó olcsó cipők amik alig használtak,esetleg újak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!