Hogy tetszik nektek ez a csizma?
Új kedvencem, már a szobámban díszeleg, elég megosztó egy darab... Mi a véleményetek? (:
Első kommentelő vagyok.
Jól van, igazad van. :]
Hát szerintem én is megnéznélek, de az ilyen "lopnám a cipőd" nézéssel. Bár tény, hogy lehet hogy ennél olcsóbban is találhattál volna ugyanilyen jót, vagy ezen az áron egy jobbat, de pont jó hogy ilyen visszafogott. Ha rendesen is tudsz benne járni, jó sok irigykedő arcot láthatsz az utcán majd! :]
Nekem is tetszik, bár feketében jobb lenne.
Már láttam is ilyet mostanában egy lányon, de lehet, hogy én nem merném felvenni, pont azért, mert megosztó.
19/L
Utolsó, van egyéniségem, csak nem szeretem, ha furcsán néznek rám az utcán.
Amúgy aki meg ismeretlenül azt mondja valakire, hogy nincs egyénisége, az egyszerűen bunkó.
érdekes darab, nem hord ilyet mindenki és ezért tetszik, nem szeretem, ha egyforma cuccok vannak mindenkin...
egyébként én azért nem venném fel, mert télen igencsak csúszósak az utak, és egy ismerősöm is vagánykodott télen a magas sarkúval és egy hatalmasat csúszott lefele az aluljáróba, majdnem a csövi ölében kötött ki.
sztem jobb lenne egy kevésbé magas sarkú. biztonság szempontjából legalábbis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!