Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek véleménye érdekelne: szerintetek mikor néztem ki jobban?
2011. jan. 23. 20:07
11/37 anonim válasza:
moooost. nagyon jó tested lett
12/37 A kérdező kommentje:
Akkor tisztelt válaszadó nem tudom mit írnál pl. Dorian Yates képei alá!!! :D
2011. jan. 23. 20:15
13/37 A kérdező kommentje:
20:13-nek üzenném!
2011. jan. 23. 20:16
14/37 anonim válasza:
Az elsőn kissé túl duci és sok a felesleg, a másodikon meg túl sok az izom.
16/37 A kérdező kommentje:
Szerintem meg túl kevés!
Nem tudom miért lenne ez sok!
Megjegyzés: előtte is ugyanennyi izom volt (ha nem több), csak felette volt a zsír, így nem látszott!
Ez mindenkinél így van!
2011. jan. 23. 20:30
17/37 RaksashaGirl válasza:
Nekem inkább a kettő között lenne valahol az ideális.. :D Tökéletes arányban.. :P Az első kicsit túl duci nekem, a második meg.. Szép izmok, de sok.. :D Vagy csak én vagyok ilyen válogatós? :P
18/37 anonim válasza:
Szerintem a 2. tuti! Gratula az eredményhez!!! Mennyi idő kellett hozzá, hogy ezt elérd?
20/37 anonim válasza:
Csak pozitív válaszokat vártál????
Egyébként nagyon jók az izmaid, a modorodra kéne gyúrni kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!