Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszakos vagyok. Miért nem szeretik ezt a nők?
Azért az intelligenciaszinthez nem tartozik hozzá, hogy valakinek dühkitörései (vagy acting out hajlamai) vannak.
Szerintem keress fel egy szakembert, hátha tud segíteni. Sőt, biztos tud.
Sajnos szökőévente egyszer lehet ilyen aberrált barommal találkozni, aki valóban ilyen hajlamú.
Az ilyen addig nem áll meg, amíg nem talál valami szerencsétlen, kiszolgáltatott nőt, akin kiéli magát. Sajnos.
na idefigyel te IQ betyár! gyűlölöm az ilyen sz+rjankókat mint te! ha annyira agresszív vagy, akkor ne az ajtót zúzd be te f+rok, hanem a beton villanyoszlopot fejel szét!!!!!!
Miért nem szeretik a nők ezt mit csinálsz, mert félnek tőled b+romka! Menj el a kékosztrigába és majd ott jól rendbe raknak. amugy ha ennyi fölösleges energiád van, akkor menj el dolgozni és majd nem lesz ilyen gondod... 14 órás műszakban elmegy majd a kedved az agressziótól. Vagy menj a sárgaházba és ott majd megnyugtatnak. Ennyi... Utálom az ilyen sz+rháziakat mert sajna nem eggyel összefutottam már a városban és oknélkül kötnek az emberbe. De most már várom őket mert vettem egy f+sza viperát és kiványcsi leszek mit szól ha majd jól szétverem vele a hülye fejét ha belémköt és szó nélkül ütni kezdem... Úgyhogy drága barátom ajánlom hogy kezdjél el szedni rivotril 50mg-os tablettát reggel este 3-3 szemet és elmúlnak a gondjaid. Vagy menj le pesten az aluljáróba és köss bele egy cigány csapatba és ott majd segitenek megnyugtatni gyógyegér. sok sikert a javuláshoz! (remélem felgyújtod magad IQbetyár) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!