Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszakos vagyok. Miért nem szeretik ezt a nők?
Figyelt kérdés
telve vagyok erőszakkal, dühvel, agresszióval, gyűlölettel, néha egyszerűen bezúzok egy-két ajtót, ablakot, falhoz szorítok lányokat és ordítok a képükbe, dühösen. nem vagyok elmebeteg, de egyszerűen ilyen ember vagyok. primitívnek sem tartom magam, mert úgy érzem, tökéletesen átlagos az intelligenciám, 140es az IQm. de mégis, akkor miért vagyok ilyen vérmérsékletű, és miért utálják ezt a lányok, elvileg félnek tőlem.2010. dec. 16. 09:15
21/64 anonim válasza:
attól, hogy kitöltesz 2-3 tesztet lóf@szt se jelent, egy 1-est véletlen leütöttél a 40 mellé, ilyen tuskó embernek közel sincs 140 IQ-ja... nagyon max 40
én azért akarom hogy leírd hol laksz hogy elmenjek oda és jól beverjem a képed, hogy legközelebb a női nem sértésének a gondolata se törjön ki belőled, az ilyen férgek mint te csak a gyengébbeket tudják bántani, a nőket, az ilyen alakokat szívesen kibelezném!
várom válaszod te primitív élőlény
22/64 anonim válasza:
09:57 ugye észrevetted h ezzel a válasszal csak azt mutattad meg h éppen olyan primitív vagy mint a kérdező? rofl :D:D:D
24/64 anonim válasza:
Ki mint vet, úgy arat. Ha másokat bántasz, magadat bántod. Ne legyél már ennyire ostoba. Azt hiszed bármit megtehetsz következmények nélkül?
25/64 anonim válasza:
A nők nem kedvelik az erő szakos férfiakat. Én biologia-pszichologia szakos vagyok, engem kedvelnek... :-)
26/64 A kérdező kommentje:
szóval a rendőrtisztiseket és a katonai sulisokat sem?
2010. dec. 16. 10:11
27/64 anonim válasza:
Azokat kedvelik, az egyenruha miatt. Mert a ruhat, eszi az embert...
Néha ez felülír minden ésszerűséget...
30/64 anonim válasza:
Csak tudod a rendőrtisztisek, meg a katonák nem szorítják falhoz a nőket, és nem ordítanak a képükbe. Ugyanis a nők általában azt szeretik, ha kedvesek velük, udvarolnak nekik, kényeztetik őket, cirógatják, simogatják őket. Persze néha jó egy vad ruhaszaggatós, falhoz szorítós szex is, de nem az első randi. Márpedig veled el tudom képzelni, hogy nézhet ki egy randi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!