Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok az erőszakos fickókról?
nem igazán bírom őket,sztem nem járnák egy ilyen pasival
18/L
Őszintén? Úgy lehet agresszív, hogy megvéd engem. De mivel én is elég heves természetű vagyok, ha kezet emelne rám, talán eltörném a karját xĐ.
Halál komolyan.
Én is ilyen vagyok elég könnyen felhúzom magam aztán akkor nem állít meg semmi :P De csajt sose ütöttem meg és nem is fogok, de ha valaki beszól neki vagy nekem, annak tuti nekimegyek XD Amúgy meg bejön a csajoknak, ha látják, hogy megvéded őket, meg határozott vagy és ki tudsz állni magadért :P
17/F
Bár én nem vagyok lány de szerintem ez a "csúnyán néztél a csajomra, betöröm a pofád" mentalitás a buta emberekre jellemző. Ahogy az agresszív viselkedés is általában alacsonyabb intelligenciára utal.
"Megjegyzendő, hogy a tudományos kutatások eredményei szerint a célorientált agresszió főként alacsonyabb intelligencia-h nyadossal rendelkező emberek esetében figyelhető meg. Bizonyos idegvégződések és hormonok is összefüggésben állnak az agresszív magatartással. A leggyakrabban emlegetett hormon ebben a vonatkozásban a tesztoszteron. Sőt, egyes kutatások azt is igazolták, hogy az agresszió örökölhető."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!