Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erőszakos vagyok. Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erőszakos vagyok. Miért nem szeretik ezt a nők?

Figyelt kérdés
telve vagyok erőszakkal, dühvel, agresszióval, gyűlölettel, néha egyszerűen bezúzok egy-két ajtót, ablakot, falhoz szorítok lányokat és ordítok a képükbe, dühösen. nem vagyok elmebeteg, de egyszerűen ilyen ember vagyok. primitívnek sem tartom magam, mert úgy érzem, tökéletesen átlagos az intelligenciám, 140es az IQm. de mégis, akkor miért vagyok ilyen vérmérsékletű, és miért utálják ezt a lányok, elvileg félnek tőlem.
2010. dec. 16. 09:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
Sztem sehogy, mert még életében nem volt neki
2010. dec. 16. 10:21
 32/64 anonim ***** válasza:

Úgy lehet ez, hogy szerinte jól falhoz kell a lányokat szorítani, hogy nem merjenek nagyon mozgolódni cirógatás közben.

Teljesen célszerűtlen, ha "felbátorodik" a lány, és mindenfélét csinál kedveskedés, cirógatás, összebújás közben.

Hogyha rendesen meg van ilyesztgetve, akkor nem mer megmozdulni. Akkor lehet kedveskedni nyugodtan, mert anő nem zavarja meg...

2010. dec. 16. 10:25
 33/64 anonim ***** válasza:
0%

"a katonák nem szorítják falhoz a nőket, és nem ordítanak a képükbe."

Igazad van, a katonák többnyire megerőszakolják a nőket.

2010. dec. 16. 10:30
 34/64 anonim ***** válasza:
Helmet, te tudsz valamit:-)
2010. dec. 16. 10:30
 35/64 anonim ***** válasza:

Persze...

Mert hogy jön egy nő ahhoz, hogy megzavarja a párját romanikázás közben? Amikor a férfi úgyis jobban tudja, hogy mi a jó neki.

Egy alaposan falhoz szorított nő reggelig nem pislogni sem mer, hagyja a férfit "kibontakozni".

Ezt 100-as iq felett minden férfi tudja. :))))))))

2010. dec. 16. 10:33
 36/64 anonim ***** válasza:
Vagyis ééééérted?
2010. dec. 16. 10:34
 37/64 anonim ***** válasza:

A kérdezőt jól seggbebasznám szárazon.

22/f

2010. dec. 16. 10:34
 38/64 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem őt még nem hagyták kibontakozni ilyen téren, azért ilyen feszült.Amúgy el tudom képzelni a kérdezőt, biztos valami pattanásos 14 éves:-)
2010. dec. 16. 10:35
 39/64 anonim ***** válasza:
100%

És neked miét nem tetszik hogy a nők ezt nem szeretik? Amúgy bocs, de a férfiasság legalja az ilyen, mint te. Szedj nyugtatót, vagy térj át a 150 kilós néger pasikra. Azok biztosan lenyugtatnak....

Amúgy szerintem ez kamukérdés....Ilyen hülye ember nem létezhet.

2010. dec. 16. 10:35
 40/64 anonim ***** válasza:

Jaj ne mártírkodj már és ne add itt a nagyarcot. Mert scak téged bántanak. Mi vagy te valami emós 15 éves?

Nem ettől leszel valaki, hogy agresszív módon a nálad gyengébbeket bántod. Te tényleg a legalja vagy. Ásd el magad kérlek.

2010. dec. 16. 10:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!