Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erőszakos vagyok. Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erőszakos vagyok. Miért nem szeretik ezt a nők?

Figyelt kérdés
telve vagyok erőszakkal, dühvel, agresszióval, gyűlölettel, néha egyszerűen bezúzok egy-két ajtót, ablakot, falhoz szorítok lányokat és ordítok a képükbe, dühösen. nem vagyok elmebeteg, de egyszerűen ilyen ember vagyok. primitívnek sem tartom magam, mert úgy érzem, tökéletesen átlagos az intelligenciám, 140es az IQm. de mégis, akkor miért vagyok ilyen vérmérsékletű, és miért utálják ezt a lányok, elvileg félnek tőlem.
2010. dec. 16. 09:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
Hehe... :D Te nagyon szánalmas vagy. Kérlek folytasd! :D
2010. dec. 16. 09:40
 12/64 szamóca. ***** válasza:
100%

az ilyen emberek olyan viccesek néha (bocsi) :D

bér lehet azért gondolom így mert sajnos imádom provokálni azokat akiket igazán lehet. Votl egy ilyesmi barátom, bár őt ha nem akartam is provokáltam oylan szitnen idegbeteg volt.

nem tudom, engem az zavar az ilyen emberekbe leginkább hoyg nem lehet velük semmit megbeszélni, és bár rövidtávon vicces ahogy remeg az idegtől mikor csak a körmöm akartam kifesteni, de hosszútávon borzalmas hogy ha felhozok valamit ami esetleg bánt, vagy rossznak vélem a kapcsolatunkba akkor nem tud két értelmes szót kinyögni, nem lehet vele megbeszélni mert máris csapkod.

Az meg a másik hogy engem csak egyszer üt meg egy pasi. nem mondom hogy szétverem, az alig 50 kilommal ezt vicces lenne hangoztatni, de azért megprobálnám:D aztán ráb*sznék, de az biztos hogy soha többet a közlembe nem jön.

2010. dec. 16. 09:41
 13/64 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem vagyok olyan csaj aki eltűri, ha bántják, szal ha egyszer velem ordibálnál, meg brutálkodnál, akk én úgy beütném a szemed, h színt változtatnál!
2010. dec. 16. 09:42
 14/64 anonim ***** válasza:
9:21, ezen akkorát röhögtem:-)))))
2010. dec. 16. 09:43
 15/64 A kérdező kommentje:
ilyenné tettek, nem tehetek róla, ezért, úgy érzem, már a legtöbb embert gondolkodás nélkül megölném. szemrebbenés nélkül. már csak ez maradt nekem a harag és a düh.
2010. dec. 16. 09:47
 16/64 anonim ***** válasza:
Az ilyen pasik, amilyennek te beállítod magad, nem a billentyűzetet szokták verni:-)
2010. dec. 16. 09:48
 17/64 anonim ***** válasza:
Kérdező,gondolkoztál már azon,miért akarnak ártani neked?Lehet talán,hogy nem ok nélkül?Esetleg te is erőszakos voltál valakivel,bántottál valakit és bosszúból teszik?Nincsenek véletlenek.Okkal történik minden.Persze előfordulhat olyasmi is,hogy valaki/valakik kiszúrnak egy számukra unszimpatikus személyt és különféle módon zaklatják,ez esetben tényleg ok nélkül,de akkor feljelentést tehetsz ellenük.
2010. dec. 16. 09:49
 18/64 anonim ***** válasza:

CSak annyit még, hogy megmondanád, merre laksz? Nem hiszem, hogy a rendőrség fogallkozna veled (bár közveszélyes vagy), de legalább tudjam, hogy milyen helyeket kerüljek el. :)

(hihetetlen, hogy valaki 140-es IQ-val nem jut el oda, hogy ha valami baja van, akkor segítsen magán...)

2010. dec. 16. 09:49
 19/64 A kérdező kommentje:
nem mondhatom el neked. olyan ostoba vagyok, hogy még a házszámom is el-elfeledem néha.
2010. dec. 16. 09:51
 20/64 anonim ***** válasza:
Miért nem kötöd le vmivel bazeg? Sport, gépes játékok, pia, mittudomén mi áll közel hozzád. Én is elég agresszív típus voltam de amióta egy csomót sportolok elmúlt...
2010. dec. 16. 09:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!