Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók csakúgy. Ez nagyon erőszakos lenne?
Figyelt kérdés
Van egy nayon szép csaj a buszon, szinte minden nap látom, próbálok szemezni vele, de soha nem figyel rám, vagy ha észrevette hogy figyelem elfordítja a fejét. Nagyon megijeszteném azzal, ha odamennék hozzá és szájoncsókolnám? Idióták kíméljenek!2011. szept. 19. 01:33
1/9 Sajtreszelő válasza:
Szerintem ne tedd...
Ha oldalra fordítja el a fejét a tekinteted elől, az elutasító magatartás!
2/9 anonim válasza:
Szerintem először beszélgess vele.
3/9 Mitmivan? válasza:
Valszeg tökön rúgnálak és nem hiszem, hogy csak én vagyok ilyen, ha ilyesmi előfordul :D Szóval ne csináld.
4/9 anonim válasza:
ez felejtő!!!!!!
..ha egy nőnek tetszel az valamilyen módon tudtodra hozná!
..ez elutasító magatartás!!!!!
..amúgy,hogy gondolod?..miért nem dugod mindjárt meg a buszon!!!!!!!!!!!!!!!!
5/9 anonim válasza:
idióták kíméljenek?
Hát akkor te mi vagy barátom?
6/9 anonim válasza:
Én nagyon nem örülnék neki. Amíg nem mosolyog vissza, és nem tartja veled a szemkontaktus, addig ne is menj oda hozzá, nem hogy lesmárold! :D 19L
7/9 anonim válasza:
még fel is jelentenélek, de csak miután összeverettelek a famíliámmal
8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem meg pont azért fordítja el az arcát mert én is tetszem neki, csak szégyenlős. Lehet hogy kéne neki egy kis biztatás.
2011. szept. 19. 20:16
9/9 anonim válasza:
nem, csókold csak meg vagy legalább menj oda hozzá és beszélgessetek. attól, hogy nem néz rád, még tetszhetsz neki. legyél tökös, bírják a lányok,mondjuk ne legyen tömve a busz, de 1x élünk, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!