Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, és félek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, és félek, hogy idővel, nagy pocakkal, aztán majd anyaként kiábrándul belőlem a párom, érthető a félelmem?

Figyelt kérdés

Még csak kisterhes vagyok, 11 hetes. Nem terveztük a babát, így nem volt időm felkészülni rá. Nem kell a szentbeszéd, tudom, hogy az állandó védekezés megoldotta volna ezt a problémát, de a védekezési mód váltása közben érkezett a “vendég”.

Amióta terhes vagyok, rendszeresen álmodok olyat, hogy megcsal vagy elhagy a párom. Pedig semmi jelét sem mutatja ennek, szeret engem és már ő is örül a gyereknek. Amikor megtudta, megijedt, nem örült felhőtlenül. Azt mondta, hogy attól rémült meg, hogy most akkor befejeződik a kettőnk nyugodt élete, az, hogy csak ketten vagyunk. Talán emiatt is van bennem egy kis félsz, hogy most hogy már nem csak én vagyok, hanem a gyerek is, nem fogok neki annyira tetszeni, esetleg más felhőtlen szórakozás felé akar majd nézni.

Eddig a testemet is imádta, mindig mondta, hogy mennyire vonzó vagyok, hogy gyönyörű testem van, de attól is tartok, hogy ez most majd változik. Nem tudom, hogy jogosak-e a félelmeim, vagy csak a hormonok szórakoznak velem, és az ismeretlentől való félelem beszél-e belőlem.

24 éves vagyok, ő 26.

febr. 19. 20:10
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
10-el és az utolsó kettővel kell egyet értenem. Nagyon elszomorító a szituációd és te is tudod, pontosan azért félsz, álmodod azt, hogy hűtlen hozzád. 25 éevesen estem teherbe és az én párom 28 éves volt. Soha nem ejtette ki a száján, hogy oda lesz a szabad élete, sőt örült neki kifejezetten, hogy hárman leszünk és együtt megyünk ahová akarunk. Látni, hogy ő belőle felelősségteljes és szeretetteljes apuka nem lesz. Tehát el kell dönteni, hogy magadnak megszülöd a kicsit és lehet egyáltalán nem fog részt venni az életében (mert mindig fontosabb lesz a buli, haverok, pia, csajok), vagy inkább elvetetted és soha többé nem történik "baleset" míg vele maradsz...
tegnapelőtt 15:25
 32/33 anonim ***** válasza:

Benne van a pakliban. :/ Az ilyen nem tervezett gyerekek általában a megszületése után keletkező stressz, kialvatlanság, az ebből fakadó szex mentes élet és az egyaltalán nem vonzó szagok nagyon lohasztóan hatnak. Most a hormonok miatt feldobott, de amint rájön, hogy mekkora teher egy gyerek, azonnal kikacsint. A férfiak könnyen vannak, ott hagyja a nyakadon, hogy kűzdj vele magad.

El kellett volna vetetni, de már késő.

tegnap 10:02
 33/33 anonim ***** válasza:

30-as "most akkor befejeződik a kettőnk nyugodt élete, az, hogy csak ketten vagyunk...Eléggé szeret eljárni, szórakozni"

Nem voltatok ketten eddig sem. Eddig ketten + a haverok voltatok, most hárman + a haverok lesztek.

Ettől ijedt meg?

tegnap 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!