Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor még nem túl attraktív külsejű pasik is találnak sokszor maguknak csinos barátnőt, feleséget, akkor az incelek mit csinálnak rosszul, hogy annyira frusztráltak kiábrándultak a nőkre?
Mielőtt jönne a joly joker kártya, nem is gazdag csúnya pasiról beszélünk, full átlag életszínvonal, alacsony, vékony, csúnya túl karakteres oldalra kiálló arccsont, hatalmas hegyes baszó áll, ízléstelenül megválasztott arcszőr fazon, szemüveg stb...
De még ilyenek is találnak ok nem topmodell, de teljesen normális csinos hölgy barátnőt vagy feleséget.
Akik az ilyenek után incelek lesznek, férfiak, akik ráadásul egyáltalán nem feltétlen különösebben előnytelen külsejűek, azok mit csinálnak, mit rontanak ennyire el?
Ez náluk leginkább fejben dől el és önmagukat teszik tönkre.
Az egyik barátom alacsony, szemüveges és kissé pocakos, de egyáltalán nem ocsmány és testépít. Sosem jutott el odáig, hogy megszólítson egy nőt, mert már előre eldöntötte, hogy ő alacsony, csóró és kocsija sincs, úgyhogy nincs értelme.
Az incelek csak itt a gyakorin léteznek, még magát a szót se hallottam előtte az életben, és eggyel se találkoztam, pedig elég sok emberrel találkoztam már eddigi életemben...
N
#3 vagyok Még annyit, hogy ahelyett, hogy itt rinyálna minden inc meg femc, inkább éljenek, ismerkedjenek emberekkel, mozduljanak ki, ne a gyk-n siránkozzanak és hergeljék egymást!
Én munka közben kikapcsként szoktam ide feljönni, mikor az irodában kell üljek, amúgy be nem lépek, hanem élek!!!
Tudom, húzogatom itt az "oroszlán" bajszát, mert ilyenkor szoktak a nyakamnak menni a magukat incelnek tartók.
1. Olyan kb az esetek 1%-ában van, és még nagyot mondtam, amikor vkinek azért nincs nője egyáltalán, mert ronda. Mert tényleg vannak annyira ronda emberek, akikhez az emberek többsége nem nyúl szívesen. De azért az átlag alattiak többségének sikerül. Így a legtöbb esetben bőven vannak ott mentális és / vagy viselkedési problémák, amik gátolják a sikert (feltételezve aztm hogy az illető nem válogat, és erre a kettes pontban fogok visszatérni). Pl. a-/antiszociális viselkedés, ijesztő / tolakodó típusú ismerkedés, kezeletlen és magasabb mértékű autizmus (az tényleg nehezíti a terepet, ha valaki egyáltalán nem érti a jeleket, amik az emberek többségének egyértelműek... pl. ha valaki nem mondja meg kerek-perec nagyon nyers módoin neki, mit akar vagy mit nem akar), viselkedésre kiülő öngyűlölő vagy épp nő-, embergyűlülő magatartás, extrém félénkség és introvertáltság stb. Ezeken lehet fejleszteni pszichológussal.
2. Közülük azért sokan, még ha nem is vallják be, szörnyen válogatósak a nők külsejét illetően, és néha, azért, mert ezt nem akarják maguknak bevallani, átlag feletti nőket tartanak átlagosnak, aztán nyígnak, hogy az átlagos nő sem áll le velük. Vagy épp magukhoz képest finnyások. Amikor egy 250 kilós férfitól azt hallom, hogy nemhogy Tóth Vera, de Palvin Barbi kövér, meg "nem értem, mit esznek Gigi Hadidon, nem egy nagy eresztés" vagy éppen "Selena Gomez túl öreg", akkor miről beszélünk. Elliott Rodger sem az iskolarecepciós szürke egérke átlag Jane miatt borult meg annyira, hogy gyilkolt, hanem a szexi szöszi bombatestű cheerleader miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!