Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdemes 32 évesen rámenni egy 20 éves kiscsajra?
A lányom ovis csoportjába egy kislányt mindig az unokatestvére, egy 20 éves kiscsaj hozza. Elég jól néz ki. A szülői pletyka körből annyit szedtem ki, hogy ugye a kislány az unokatestvére, és valami nagyon csúnya náluk a családi történet, és ezért hozza mindig ő. De ugye hogyha rámegyek, és ez kiderül, akkor ugye ismeri az ex feleségemet is, ugyan úgy a szülői csoportból, és az nem lenne kellemes. Voltunk már a lányokkal játszóterezni, szerencsére jóban vannak a gyerekek. A csajszi meg kedves, és hát nyilván iszonyat dögös 20 évesen. Valamint ahogy beszélgettünk, azt vettem le, hogy nincs pasija, csak dolgozik, meg tanul, de ugye most nincs egyetem.
Nyilván nem komoly kapcsolatra gondoltam, csak valami kötetlenre.
Persze, hogy érdemes. Nekem két éve volt egy viszonyom egy 20 éves lánnyal, sajnos csak igen rövid ideig tartott, de a mai napig sokat gondolok arra a kis időre, én nagyon élveztem vele lenni.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!