Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire érdemes 32 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érdemes 32 évesen rámenni egy 20 éves kiscsajra?

Figyelt kérdés

A lányom ovis csoportjába egy kislányt mindig az unokatestvére, egy 20 éves kiscsaj hozza. Elég jól néz ki. A szülői pletyka körből annyit szedtem ki, hogy ugye a kislány az unokatestvére, és valami nagyon csúnya náluk a családi történet, és ezért hozza mindig ő. De ugye hogyha rámegyek, és ez kiderül, akkor ugye ismeri az ex feleségemet is, ugyan úgy a szülői csoportból, és az nem lenne kellemes. Voltunk már a lányokkal játszóterezni, szerencsére jóban vannak a gyerekek. A csajszi meg kedves, és hát nyilván iszonyat dögös 20 évesen. Valamint ahogy beszélgettünk, azt vettem le, hogy nincs pasija, csak dolgozik, meg tanul, de ugye most nincs egyetem.

Nyilván nem komoly kapcsolatra gondoltam, csak valami kötetlenre.

júl. 26. 16:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

20

Nem csajszinak, hanem kiscsajnak. És nem a korkülönbség a probléma, hanem hogy egy darab megdugandó húsként kezeli.

júl. 27. 15:47
 22/32 anonim ***** válasza:
13%
21-nek. Ha figyelmesen végigolvasod a kérdező írását, a vége felé csajszinak titulálta a húsdarabot. Te is biztos csajszi lehetsz, mert egy férfi, mindig a vonzalom miatt indúl be a finom husi megszerzéséért. A magyar nyelv nagyon szépen fogalmazza meg a valóságot. Ha a husi laktató, akkor lesz rendszer belőle!😂👍
júl. 28. 08:43
 23/32 anonim ***** válasza:
86%

22. Egy alom vagytok, a kérdezővel együtt.

Tőletek szoktam esténként okádni, amikor az oldalon olvasgatok. Szánalom!

Hagyd a lányt, nem hinném hogy egy ilyen szerencsétlen, elvált és impotens emberre lenne kíváncsi, a korosztálya helyett!

júl. 28. 09:52
 24/32 anonim ***** válasza:
17%
Kedves 23. Ha okádnékod van, akkor olvasod eme oldalt. Valószínű a nagy zabálás után így okádod ki a kaját, hogy ne hizzon már jobban a kis segged! 🤣 Mennyi módszert kitalálsz, hogy kívánatosabb légy! Te is irigyled a finom szaftos husit a kérdezőtöl. Hagyd, hogy ők döntsék el, lesz husi evés ,vagy sem!👍🤔😜
júl. 29. 08:00
 25/32 anonim ***** válasza:

24.

25 éves leszek, általában 17nek néznek arc alapján. Heti 4x edzek, ráadásul a libidóm olyan hogy az átlag pasi sem bírja. Szóval erről ennyit.

Na csáo, lúzer incelkém! 😍😍🥰

júl. 29. 08:07
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Wao! Akkor te egy álom csajszi lehetsz! De miért itt okádsz, mikor a hatalmas libidóddal több pasit is kifektetnél. Kár itt az időt töltened! A sportot meg folytasd, nehogy 40 évesen aszex legyél! A gondolkodásmód és a kommunikáció tényleg egy 17 éves tinire korlátozódott nálad!
júl. 30. 07:29
 27/32 anonim ***** válasza:

26. Sajnálom, ha féltékeny vagy. Egyébként párom van, másokat meg nem fektetnék ki.

Abban viszont igazam van, hogy amit a kérdező és te is művelsz, az undorító.

Puszillak. 💗

júl. 30. 08:11
 28/32 anonim ***** válasza:
30%
Bírom mikor a kis farokverők nőnek adják ki magukat ítt😁
júl. 30. 08:33
 29/32 anonim ***** válasza:
28. Bírom, hogy tényleg nő vagyok, nem hinném hogy nekem kellene ezt bizonyítani. Vagy ilyenkor pontosan mit vársz el, hogy majd küldök egy meztelen képet? Nem ma jöttem le a falvédőről. 😄
júl. 30. 10:03
 30/32 anonim ***** válasza:
Nekem ne küldözgess kamu képeket🐑
júl. 30. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!