Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ronda és csóró férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ronda és csóró férfiként évek óta nincs szexuális vágyam, érdemes kivizsgáltatni az okát? 30F

Figyelt kérdés

Nagyon csóró vagyok, nincs lakásom és kocsim se (mondjuk vezetni se tudok), nem értek semmilyen férfias tevékenységhez (műszaki dolgok, szerelés, javítás, stb), a külsőm pedig átlag alatti, annak idején kíváncsiságból kérdeztem lányokat és 3-4/10 pontra értékeltek.

Szóval ha akarnék se lenne barátnőm, így viszont évek óta nem is ismerkedtem, mert egyáltalán nincs szexuális vágyam. Nem tudom mi lehet ennek az oka, gondolom valami szervi probléma, alacsony hormonszint is okozhatja.

jún. 25. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy jobb is ha nincs szexuális vágyad mert csak szenvednél tőle ha azt mondod átlag alatti a kinézeted és nem állnának össze veled.
jún. 25. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így jó ahogy van, minek lenne vágyad ha úgyse lesz nő aki szóbaáll veled.

Találj valami elfoglaltságot.

Olvass sokat, vagy játssz gépen, menj el futni.

Keress egy jó hobbyt magadnak .

A nőknek nem esik jól úgyse ha egy csúnya pali zaklatja őket.

Meg ráadásul elmesélik fűnek fának.

Ilyenkor még szexelni sem érdemes mert elterjed rólad hogy impotens vagy.

jún. 26. 00:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Amugy ez elég undorito dolog szerintem ha nem vagy jo pasi nem kellesz meg még el is mondja mindenkinek hogy te még azthitted lehet valami sőt fel is háborodik..forditott esetbe nagyon nem igy megy azért.
jún. 26. 00:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Aki nem él nemi életet annak csökken is a libidoja. Kapcsolatban meg felpörög.

Szakitasok után szokott nehez lenni mert még rá van allva a szervezet a rendszeres szexre es eltart egy darabig mig elmulik csökken a vágy.

jún. 26. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!