Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes lehet így folytatni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lehet így folytatni? Minden gamer ilyen?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy sráccal. Mint kiderült nagy gamer; konkrétan egésznap játszik, vagy alszik. Voltunk néhány randin azok tök jók voltak, megvan a közös hang, a kémia stb.

Eleinte úgy voltam vele, hogy nem zavar a hobbija; viszont nem lehet vele beszélgetni (mármint cseten, a hívást valamiért nagyon ellenzi). Bármilyen témát dobok be, semmilyen válaszokat kapok vagy csak másnap reagál, ha reagál.

Értem, hogy mindenkinek más a kommunikációs stílusa; de hogy napokig nem hallok valakiről akivel randizok az kicsit idegesítő.

Élőben meg tényleg jól elvagyunk, mondtam is neki a problémám; de ő elvileg mindenkivel így kommunikál és részéről letudta a dolgot. Megtudom érteni, de nem szeretem ha ennyire mellőzve vagyok.

júl. 15. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Az ilyeneknek összejön a randi normális lányokkal, akik nem is érdemelnének kapcsolatot!

Hagyd a francba(mindegy, úgysem fogod). Akkór kínlódj vele tovább!

júl. 15. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
*Akkor
júl. 15. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
Nálam nem lenne második randi. Mit akarsz ettől a lusta, haszontalan, semmirekellő nagyra nőtt gyerekkel, aki egész nap semmi értelmes dolgot nem csinál?
júl. 15. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nem érdemes. Ha most ilyen, akkor később rosszabb lesz. Kb. ha ott leszel mellette is egész nap csak játszani fog. Szex sem lesz, programok se,mert a játék fontosabb. Ez egy függőség. Olyan, mint a pia, cigi vagy a drog.
júl. 16. 06:18
 5/7 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Azért addig nem mennék el, hogy az összes gamer ilyen, bár gyanítom ez hosszútávon nem lesz jobb….
júl. 16. 07:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Unalmas lesz számodra ez a kapcsolat. Nem fogtok menni sehova, mert őt nem fogja érdekelni, szerintem bele kezdeni sem érdemes, mert csak a saját idődet vesztegeted.
júl. 16. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem közts hobbi a gamelés, akkor tökmindegy. Kuka....
júl. 18. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!