Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » An nőknél ennek a dinamikának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

An nőknél ennek a dinamikának mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Azt figyeltem meg hogy ha bejön valaki akkor ha elkezdek felé közeledni akkor nem különösebben ad jeleket hogy ő ezt viszonozná. Vagy csak szimplán kedves vagy közömbös, vagy szimplán elutasító. Azonban ha utána úgy alakul hogy csak ketten maradunk mondjuk egy buli végére akkor ha elkezdünk iszogatni akkor ittasan meg gondolja magát és ő kezd el rám nyomulni. Iyenkor vagy egy csók lesz belőle, vagy egy egyszeri szex vagy pedig pár napig, hétig kavarunk, de sosem fordul komolyra a dolog.

Miért van hogy először ennyire nem vevők a dologra utána pedig k kezdeményeznek? És ha meg már úgy gondolták hogy kezdeményeznek akkor előbb utóbb miért farol ki a dologból?

jan. 13. 16:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg az, hogy részegen sok embernél elkezdenek tombolni a hormomok és hígulnak az erkölcsök, és olyat is bevállal / megtesz, amit józanul nem tenne meg.
jan. 13. 16:23
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Bizonytalanság, attól tarthat, hogy vissza lesz utasítva.

Az alkohol oldja a gátlásokat, így bátrabb lesz.

Mégsem akar komolyabbat, ezért kifarol.

jan. 13. 16:33
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Az ittasság teszi a különbséget.
jan. 13. 16:40
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Hajjaj. Erre ne alapozz. Részegen sokan csinálunk olyasmit amit jozanul megbanunk
jan. 13. 17:51
 5/26 A kérdező kommentje:
De furcsa még hogy ha utána megint összefutunk és megint iszunk akkor újra összekovácsolódunk. és ezt nagyon sok " kapcsolatomban" észrevettem az elmúlt években. Ez nem lehet véletlen.
jan. 13. 17:53
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
5, van valami, amit másképp csinálsz ittasan, vagy amiért józanul nemet mondanak, de nem akkora probléma, amit az alkohol nem old.
jan. 13. 18:40
 7/26 anonim ***** válasza:
Az alkohol hatása.
jan. 13. 18:46
 8/26 A kérdező kommentje:
Jó lenne megtudni hogy mi az amit olyankor másképp csinálok, de nem igazán tudom.
jan. 13. 18:49
 9/26 anonim ***** válasza:

8

Nem (csak) te csinálsz másképp valamit, hanem a csaj piás volt, oldódnak a gátlások, olyant is megtesz, amit egyébként nem tenne. Most nyilván valami vonzalom eleve volt, mert különben részegen sem tenné.

jan. 13. 18:52
 10/26 anonim ***** válasza:
48%
Az egyéjszakásaim 100%-ban részeg voltam, és már kb reggel a hátam közepére sem kívántam azt a pasit akinek részegen a csillagokat is lehoztam volna hogy megdugjon.
jan. 13. 18:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!