Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » An nőknél ennek a dinamikának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

An nőknél ennek a dinamikának mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Azt figyeltem meg hogy ha bejön valaki akkor ha elkezdek felé közeledni akkor nem különösebben ad jeleket hogy ő ezt viszonozná. Vagy csak szimplán kedves vagy közömbös, vagy szimplán elutasító. Azonban ha utána úgy alakul hogy csak ketten maradunk mondjuk egy buli végére akkor ha elkezdünk iszogatni akkor ittasan meg gondolja magát és ő kezd el rám nyomulni. Iyenkor vagy egy csók lesz belőle, vagy egy egyszeri szex vagy pedig pár napig, hétig kavarunk, de sosem fordul komolyra a dolog.

Miért van hogy először ennyire nem vevők a dologra utána pedig k kezdeményeznek? És ha meg már úgy gondolták hogy kezdeményeznek akkor előbb utóbb miért farol ki a dologból?

jan. 13. 16:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Piásan vaszeg lazább vagy és jól érzed magad. Ezt kéne elérni pia nélkül valahogy.
febr. 6. 15:17
 22/26 A kérdező kommentje:
20.as : Voltunk többen is a társaságban de első pillanattól kezdve látszott hogy bejövünk egymásnak és mind a ketten vevők vagyunk a dologra így igazából nem kellett senkivel "versenyezni". Valóban nem nagyon megy ha nyíltan ilyen szándékkal indítok, de valahogy ha be piázok mégis van olyan szövegem és laza vagyok hogy összejön. A végjáték meg totál katasztrófa. Másanap fogalmam sincs mit kellene csinálnom, hogy fent tartsam az érdeklődését. Régen egy lánynak nagyon tettszettem és láttam rajta hogy már mindenhogy próbálkozik hogy ebből a zárkózott burokból és távolságtartásból ( amit nem szándékosan csinálok hanem sajnos így működöm) elő csaljon de nem tudott. Így végül dobbantott is.
febr. 6. 17:14
 23/26 A kérdező kommentje:
21-es : Ha van rá tipped hogyan csináljam szívesen meghallgatom.
febr. 6. 17:14
 24/26 anonim ***** válasza:

23

Ugye a pia a gátlásokat és az apró aggodalmakat veszi el. Tehát akkor tudod ugyanazt hozni, mint amit részegen, ha van önbizalmad, nem feszülsz rá a helyzetre. Meg felismered, hogy nem akkora kockázat nyitni a másik felé.

Én ezt úgy csináltam, hogy hülye poénokat lőttem el, mert valahogy szerettem őket, amit tudtam hogy nem biztos, hogy bejön. Ha eléggé tartottam magam úgymond, tehát nem tudott letörni, kibillenteni a beszólogatással, meg hogy szerinte ez nem vicces, akkor nyertem. Illetve mivel nekem tetszett a vicc, jól esett elmondani, és én arra koncentráltam, így jól éreztem magam. Ígyhát utána az egész beszélgetés egy ilyen hangulatban zajlott. És nem érdekelte, hogy pocsék humorom van. Mert viszont a személyiségem pedig erős volt. Az meg vonzó. Ezért mondják azt sokan hogy nem az a lényeg mit mondasz, hanem hogy hogyan mondod.

Remélem át tudtam adni ezt a dolgot. Tehát: 1. önbizalmat építettem adott pillanatban a poénkodással. 2. Legyűrtem a negativitását a pozitivitásommal. Az én ún. keretem volt az erősebb, tehát ő igazodott hozzám. Ez a dominancia vonzó általában. 3. Ezzel egy jó élményt szereztem neki is meg magamnak is. Tehát ez egy jó randinak volt elkönyvelve. Növelte az önbizalmam és az önbecsülésem.

febr. 6. 20:03
 25/26 A kérdező kommentje:
Hm. Érdekes amit mondasz. Nyilván tudatosan megvan az hogy nem nagy dolog nyitni. Mert mi történhet? elutasít? Na bumm van még rengeteg másik nő is. De az a baj hogy tudat alatt van bennem egy olyan blokk ami akaratlanul is egy visszafogott csendes személyiséget eredményez. ( Mondjuk ez nem csak a nőkkel szemben igaz hanem álltalában az emberekkel szemben is. Józanul fárasztanak az emberekkel való interakciók. Piásan viszont jól érzem magam köztük.). Nekem ez a poénkodás soha nem ment. Gyerekesnek tartom. (bocsi nem leszólni akarlak ha neked ez a taktikád tök jó de én nem szeretem). Esküszöm nagyon szívesen vissza nézném magam egy videón hogy mit mondok ilyenkor a nőknek amivel megtudom őket győzni ( mivel kb semmire nem emlékszem másnap) de az biztos hogy eléggé határozott vagyok ittasan és nagyon jól flörtölök.
febr. 6. 20:26
 26/26 anonim ***** válasza:

Megkérheted egy haverodat is egyébként aki szemtanúja. Esetleg egy lányt akinél próbálkoztál hátha megfogalmazza. :O

Ja az alkohol sokmindent meglazít. De nem lehetünk egész nap bebszva :D

Meg lehet ezt szerintem tanulni. Azt is hogy érdekeljenek az emberek. Én úgy szoktam hogy mindig van egy előfeltevésem, hogy milyen, meg mi rejlik benne. És utána kiderül.

febr. 6. 21:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!