Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » An nőknél ennek a dinamikának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

An nőknél ennek a dinamikának mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Azt figyeltem meg hogy ha bejön valaki akkor ha elkezdek felé közeledni akkor nem különösebben ad jeleket hogy ő ezt viszonozná. Vagy csak szimplán kedves vagy közömbös, vagy szimplán elutasító. Azonban ha utána úgy alakul hogy csak ketten maradunk mondjuk egy buli végére akkor ha elkezdünk iszogatni akkor ittasan meg gondolja magát és ő kezd el rám nyomulni. Iyenkor vagy egy csók lesz belőle, vagy egy egyszeri szex vagy pedig pár napig, hétig kavarunk, de sosem fordul komolyra a dolog.

Miért van hogy először ennyire nem vevők a dologra utána pedig k kezdeményeznek? És ha meg már úgy gondolták hogy kezdeményeznek akkor előbb utóbb miért farol ki a dologból?

jan. 13. 16:17
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Akkor ha megvan az alap vonzalom (Amit teszek hozzá nagyon sok esetben megvan ezek szerint amikor ismerkedni próbálok) mit lehetne tenni annak érdekében hogy ezt pia nélkül el tudjam vinni egy kapcsolatig és a másik fél is akarja/ ne fulladjon ki a dolog néhány nap, hét után?
jan. 13. 18:58
 12/26 anonim ***** válasza:

Jó a dumád, és nem vagy undorító. Így szódával el mész. De nem bizsereg rád a barackjuk ha nem isznak. De viszont ügyes lehetsz és ezért tudod őket megfektetni.

Mikor meg rá jönnek, hogy nem vagy az esetük lépnek. Ágról ágra.

jan. 13. 19:02
 13/26 anonim ***** válasza:
11: én megkérdezném tőle konkrétan, hogy "figyi, mi az bennem, ami neked vonzó, amikor ittas vagy, de kerülsz miatta, amikor józan?".
jan. 13. 19:25
 14/26 A kérdező kommentje:
Kérdeztem de értelmes választ nem igazán kaptam. Nem tudták megfogalmazni.
jan. 13. 19:45
 15/26 anonim ***** válasza:
Mert ez egy ösztönös viselkedés alkoholbefolyásoltság alatt. Tudod mi nők is szeretünk megszexualizálva lenni, és amikor ez az érzés jön akkor szinte mindegy hogy ki van ott, akkor épp te voltál kéznél.
jan. 13. 20:36
 16/26 A kérdező kommentje:
Azért ez elég kiábrándító. Ha nekem nem jön be egy nő hiába iszok akkor sem akarok lefeküdni vele bármennyire is jól esne akkor a szex. De akkor ezek szerint a nők nagyon máshogy működnek.
jan. 13. 20:47
 17/26 anonim ***** válasza:
Én ittasan voltam olyan sráccal, aki egyébként józanul kifejezetten undorított, szóval erre ne alapozz...
jan. 13. 21:27
 18/26 anonim ***** válasza:
Én azt gyanítom, hogy fizikailag bejössz annyira nekik, hogyha tombolnak a hormonjaik, egy éjszakára oké legyél, de a személyiséged nem tetszik nekik annyira, hogy józanul elviseljenek egy kapcsolatban, vagy vmiért ciki nekik az adott társaságban felvállalni téged (ilyenkor el lehet gondolkodni, hogy neked kellene-e vmiben változtatni, vagy a társaságot kell lecserélni, mert simán lehet, hogy nagyon felszínes, gizdulós csapat, és azért vagy ciki, mert nem vagy topmodell külsejű vagy kőgazdag vagy "ciki" a családid, vagy ahol laksz stb).
jan. 15. 12:41
 19/26 A kérdező kommentje:
A múlt hétvégén ez megint megismétlődött és nem lett folytatás. Ez már tényleg nagyon idegesítő. Nem tudom hogyan lehetne javítani a dolgon.
febr. 5. 18:39
 20/26 anonim ***** válasza:

3 dolog jutott eszembe.

Az egyik, hogy a nők ösztönösen mindig a számukra lehető legjobb férfit választják ki, azok közül akik szóba jöhetnek. Tehát ha ketten maradtatok akkor te lettél a lehető legjobb..

A második az, hogy első benyomásban nem vagy túl erős. Főleg ha egy nyílt ismerkedési szándékkal indítasz. Ahhoz meg kell ütni egy szintet meg egy komfortos összhangot is, hogy nyitott legyen rá, általában.

Az utcsó pedig, hogy végjátékban sem remekelsz. Ha lefeküdtetek vagy akár csók, az azt jelenti, hogy nyerő vagy. Tehát csak komolyra kell fordítanod.

+1, igazából az is lehet, hogy mindaz amit leírtam blődség, és egyszerűen csak peches vagy.

febr. 6. 15:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!