Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani kéne?

Figyelt kérdés

Eléggé magam alatt vagyok. Magyin sokat szorongok és önbizalomhiányom, önértékelési problémaim vannak.(ezek mint rájöttem régebb óta vannak velem)

Össze jöttem egy barátommal akivel 2.5 évig baratsag extrakkal kapcsolatban voltunk. Történtek lelki sérülések ezalatt az idő alatt ami nyilván az én problémáimon csak rontott. Egy idő után elkezdtem magyon féltékeny lenni rá. És szorongóan kötődni hozzá.

Ősz elején lezártunk mindent a sok rossz dolog miatt.(mármont én )

Novemberbe végén pedig megpróbáltuk ezt az egészet mint rendes párkapcsolat.

És sajnos továbbra is bennwm van a nagyon erős féltékenység, bizalom hiány (amiért anno tett) de most azt mpndta minden mas lesz mert járunk.

Próbálok dolgozni magamon de nem tudom eldönteni mennyire az én problémaim miatt van sok szorongásom a kapcsolatban vagy azért mert valóban nem kéne benne lennem.

jan. 7. 05:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Minek jöttél össze vele alapból, ha nem bízol benne?

Mondjuk gondolom az önértékelési problémáid miatt. Vigyázz, hogy ne legyél tipikus áldozat a kapcsolataiban! Először dolgozz magadon, csak utána lépj párkapcsolatba, mert így nem lesz semmi értelme. Negatívan fogsz függeni tőle.

jan. 7. 06:47
 2/9 Noren1989 ***** válasza:
100%

Jahogy még együtt vagytok? 🤭😂

Kéne-kéne. Meg felfogni, h ha csak hasznàlgatnak, az bàrmilyen jogcímen is csak hasznàlgstàs.

jan. 7. 06:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Mit értesz hasznalgatás alatt?
jan. 7. 07:03
 4/9 Noren1989 ***** válasza:
66%
Ha ehhez is értelmező szótàr kell, akkor van egy rossz hírem...
jan. 7. 07:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Gondolom azt értef alata, hogy csak akkor hiv meg akkor kellet ha dugni akar.

Csak szerettem volna megtudni jól gendolom e mire gondolsz.

Ami nem így van amúgy.

De mint írtam komoly problémaim vannao magammal, magamban.

jan. 7. 09:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kezdenék komoly párkapcsolatba olyan emberrel, akiben nem bízom. Ez sose fog változni, hiszen már többször okot adott rá.

Teljesen érthető, hogy szorongsz, rosszul érzed magad. Helyedben szakítanék.

jan. 7. 09:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok minden okozhat szorongást. Miért alakult ki? Mit tett? Hány évesek vagytok?

A barátság extrákkal az amikor van egy barátod és vele kialakítasz egy szexuális kapcsolatot de abszolút maradtok baráti szinten. Ha baráti szinten voltatok és mondjuk egy másik lány került képbe akkor nem igazán jogos a féltékenységed hacsak ti nem állapodtatok meg valamiben.

Egyébként ha ezt szeretnéd folytatni és valóban szerelmes vagy belé, nem pedig csak nagyon ragaszkodsz akkor érdemes lenne vele beszélni. Neked pedig átgondolni, hogy ugyan jogos-e a féltékenységed és ő ezen tudna-e segíteni. Ha nagy százalékban az önbizalomhiány az oka akkor ezen neked kell dolgoznod. Elmondhatják az embernek napi 100x, hogy mennyire szép ha te nem hiszed el.

Egyébként valóban nem szabad olyannal párkapcsolatot kezdeni akivel kapcsolatban fenntartásaid vannak mert idővel minden tettére gyanakodni fogsz, hogy biztos azért csinálja mert, közben lehet nem is csinál semmit... Illetve feltételezheted, hogy hazudik, ezután simán kialakulhat egy már már beteges féltékenység és önpusztítás.

jan. 7. 13:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idősek vagytok?

Félek, bőven vannak korábbról is gondok...

jan. 7. 15:52
 9/9 A kérdező kommentje:

Persze korábbrol is hozunk én tuti hozok dolgokat.

Ő 36 én 32.

Mögöttem.van egy valás , abúziv kapcsolatból. Van egy lányunk aki miatt nem tudom teljesen megszakítani az exel való kapcsolatomat.

Szerintem gyerekkoromból is lehetnek priblémák de azt még nem sikerült kibogoznom.

jan. 7. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!