Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párom foglalkozása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom foglalkozása felsőbb szintü mint az enyém akkor előbb utóbb szakitani fogunk?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy pl egy mc donalcos női dolgozó,nem jöhet össze egy doktoral aki mondjuk docens vagy ilyesmi.Irtam ki kérdésel ezzel kapcsolatba és ott azt irták hogy nem jöhetnek össze mert az egyik felsöbbrendü a másiknál.
ma 17:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

És fordítva?

Egy mekis dolgozó férfi nem jöhet össze egy jogász Dr.végzettségű nővel?

ma 17:23
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
A két ember teljesen más szint, kizárt dolog, hogy hosszútávon működne. Feszültség lenne a beosztásokból, elbeszélnének egymás mellett, az anyagiakról meg nem is beszélve.
ma 17:31
 3/19 anonim ***** válasza:
67%
Addig hülyeségnek tartottam ameddig nem lettem mérnök, valóban hatalmas a szakadék egy egyetemet végzett értelmiségi és egy sima munkás között. Ezzel nem a szakmunkásokat bántom, én is szakmában dolgoztam sokáig, de akinek nincs igénye a szellemi fejlődésre az nálam nem pálya, de ez csak a saját véleményem.
ma 17:36
 4/19 anonim ***** válasza:
35%
Párom három diplomával rendelkező nő. Én szakmunkás. Mégis jól megvagyunk 23 éve.
ma 17:43
 5/19 anonim ***** válasza:
27%
Elmesélek egy megtörtént esetet röviden.Egy gyári melós megmentette egy hétköznapi ember életét mert jókor volt jó helyen,ez hamar elterjedt rólla hogy ő egy hős.Aztán egy doktornő ezek alapján felfigyelt rá,azóta együtt vannak,ennek már 7 éve.Csak a mai világunkban kell bizonyitani az embereknek állandóan,ez is egyfajta megfelelési kényszer.
ma 17:43
 6/19 A kérdező kommentje:

4-es

Fenti kommentelők szerin ez nem lehetséges,teljesen lehetetlen.

ma 17:45
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
Az a 3# válaszoló baja.
ma 17:51
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem te vagy az a fogyatékos, aki egy kérdésben firtatta, hogy a kórházi karbantartó össze jöhet e, egy kórházban dolgozó dögös doktornénivel. Attól, hogy megcseréled a nemeket, ugyanolyan fogyatékos maradsz. Csak mondom.
ma 17:52
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy mindenre lehet példát és ellenpéldát hozni. Én is találkoztam már brilliáns logikával rendelkező, tájékozott és okos de alacsonyabb iskolai végzettségű emberrel mint ahogy három diplomás, faék egyszerűségűvel is. Viszont abban is van valami hogy hasonló tudású és érdeklődésű emberek jobban keresik egymás társaságát. Tudod van az a közmondás, suba a subához, guba a gubához. Ritka amikor van közös téma egy mérnök és a takaríttónő között és ezzel nem akarom a takadíttónőt degradálni.
ma 18:00
 10/19 anonim ***** válasza:
Igen. Párom orvos, én ettől jó messze vagyok. A legtöbb ismerőse nem szakmabelivel van együtt.
ma 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!