Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért van az, hogy ha szakítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha szakítanak velem, és utána nem foglalkozok az illetővel, akkor magától keres egy idő múlva?

Figyelt kérdés
Ha meg próbálok kommunikálni vele, írok neki facebook-on, vagy beszélni akarok vele, akkor meg kerül, pedig annyira nem nyomulás, és mégis. Sérti az önérzetét, hogy már valakinek nem ő a legfontosabb, vagy mi?
2015. jún. 15. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem sérti az egóját. Vagy, ha ló nincs, a a szamár is jó alapon keres megint. Ezt csak ő tudja, én kerülném.
2015. jún. 15. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Ez ilyen fura dolog.

Nagyon ostobán hangzik, de az vesse rám az első követ, aki még nem tapasztalta azt, hogy amint elfelejtett valakit, az rögtön ráírt, vagy felhívta.

Van egy teória. A Vonzás elmélete. Sok mindenre mondják, többek között erre is ráhúzható. Ebben az esetben a következő dolog történik:

Amíg a kapcsolat kölcsönösen tart, addig az energiák mind a két féltől irányulnak a másik felé. Aztán ez az egyik oldalon megszűnik, (mondjuk) Kati nem akar többet (mondjuk) Pistitől. Szakítanak. (Ez lehet baráti kapcsolat, de párkapcsolat is.)

Pisti még mindig baromi sokat gondol Katira, akaratlanul küldi az "energiát" Katinak. Kati éli világát, nem gondol Pistire, nem küld neki "energiát".

Pisit közben továbblép, egyre kevesebbet gondol Katira, néhány hét múlva megismerkedik egy új csajjal, Julival. Onnantól kezdve, az új ismeretségnek hála Julira koncentrál, neki küldi az "energiákat", rá gondol.

Eddig egészen tiszta a dolog. Most jön a vicces rész.

Kati (tudat alatt) észleli, hogy valami nem stimmel. (Megszűnt az energiatovábbítás.) Kutakodni kezd, hogy Vajh' mi változott? Hoppá, hiszen Pisti egészen eltűnt. Mi lehet vele?

és máris ott tartunk, hogy öntudatlanul, ártatlanul, nem bántó szándékkal, nem azért, hogy belerondítson az új kapcsolatba, hanem azért, mert észleli az energiaáramlás hiányát, Kati ráír Pistire. "Hogy vagy?" Vagy hasonló. Semmi "kezdjük újra", csak szimplán "jól vagy?" jellegű kérdések, mintegy jelezvén, hogy "hahó, itt vagyok".

És ezzel a "Hahó, itt vagyok"-kal kezdj, amit akarsz, amit tudsz. :/

Bár ha pozitívan reagálsz rá (aminek nem a negatív az ellentettje, hanem a semleges!! válasz), akkor belekerülsz egy egészen jó kis mókuskerékbe.

2015. jún. 15. 17:44
 3/5 anonim válasza:
Ne fészbukon írj neki azt nem nézik a lányok/fiuk.Inkább Használj meszendzser
2015. jún. 17. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem sohasem volt ilyen.
2015. jún. 19. 23:29
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem naggggyon ritkán volt ilyen, futottam a lány utàn, a lányon látszott, hogy elege van belőlem, én nem kellettem neki, más igen

ennyi volt részemről

és most mi van, csillogo szemekkel jön hozzám, már nincs elege belőlem, esernyőm alá beállt, belémkarolt

de az esetek zömében tilthattam én le barhany nőt, sosem kerestek meg másik profillal, stb

2015. jún. 20. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!