Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál emiatt?

Figyelt kérdés

Ha olyasmit vesz a fejébe a párod amit te nem tudnál elfogadni mert nem látod a jelenlegi helyzetben értelmét vagy anyagilag megérőnek.

(Több éves kapcsolatban vagyunk, külön kasszán. De úgy hogy az én lakásomban lakunk és nem fizet csak havi 1 2 körülbelül 25 30ezres kaja bevásárlást.)

tegnap 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
25-30 ezer egy hétre az nagyjából a saját kajája, szóval először is fizethetne többet.
tegnap 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

Nem szakitok ilyenek miatt. Csak tudomásul veszem hogy ne nagyon tervezzek olyannal akinek pl videojatek az élete és a legujabb kiadásokat veszi, meg ez az álma, mikozben én meg pl lakásokat nézegetek a családunknak ha lesz.

Állandoan lepontoznak ilyenek miatt de nekem ezek bazi nagy redflagok hogy nem azzal kéne tervezzek akivel épp együtt vagyok, mert a tettei mitivációi baromi messze állnak az en tetteimtől mitivációimtól.

tegnap 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:
*motivációi
tegnap 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem, viszont alapvető problémáitok vannak..
tegnap 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

Ha kulon kasszan vagyzok,azt jelenti mindenki a sajat etelet fizeti kulon kosarban. Az etellel se kozoskodjetek,mert allando vitaalap.

Tehat ha a sajat etelet ruhait egyeb cuccsit es a rezsi felet fizeti ,akkor ne szolj bele mire kolti el. Ne szakits hanem tanitsd meg beosztani neki a penzet.

tegnap 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A külön kasszának pont az a lényege, hogy szó nélkül megvehetek bármilyen haszontalan f_szságot a saját pénzemből, a másiknak nincs köze hozzá.

Persze a külön kassza azt is jelenti, hogy először is szépen kifizetjük a megélhetési, lakhatási költségek ránk eső részét és az ezután fennmaradó részből fizetjük a f_szságokat.

Ha ott lakik nálad, te fizetsz mindent, ő meg max havonta 2x lemegy a boltba, az nem külön kassza, hanem te eltartod.

tegnap 18:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez így sehogyan sem stimmel, ahogyan a többiek is mondták.

Különben semmit nem is tudunk ebből, hogy mire akarja elszórni a pénzt és miért kéne szakítani.

tegnap 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Külön kasszán nincs közöd hozzá, hogy mire költ. Vannak dolgok, amikbe még házasságban sem (nagyon) lehet beleszólni. Ilyen például a karrier építés.
tegnap 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:

#8 Itt viszont mivel mindketten a kérdező pénzét költik

A párja meg +ban a saját pénzét is magára költi, így nagyon nem fair a dolog. 25-30-et fizet a párja összesen. Ez most őszintén mire elég ? Rezsit esetleg fedezi ha kis lakásban vannak. Csak az étel ha még spórolsz is jócskán a többszöröse.

De hogy válaszoljak neked kérdező teljesen jogosan zavar ez téged azt gondolom. Szinte eltartod őt, azt a 25-30-át is ez már csak olyan látszatnak tűnik nekem, hogy tudja mondani fizet, de közben meg annyira minimális összeg ez már. Most nem azt mondom hogy filléreskedj vele de ne te ne tudják félretenni miatta, mert ő elkölti a te pénzedet is illetve te eteted, szállásolod. Legalábbis engem zavarna nőként, hogyha enyém a lakás oke ne fizessen maga a lakhatásért, de a rezsi felét, bevásárlás felét azért elvárnám hogy állja.

tegnap 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!